ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Αναστάτωση προκάλεσε αυτοκίνητο που κινούταν στο αντίθετο ρεύμα στην γέφυρα του Αλκαζάρ

Αυτοκίνητο εθεάθη νωρίτερα το βράδυ της Κυριακής, 13 Δεκεμβρίου, να κινείται στο αντίθετο ρεύμα στο ύψος της γέφυρας του Αλκαζάρ, σύμφωνα με πληροφορίες αναγνώστη, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο την ώρα του συμβάντος.

Συγκεκριμένα, ΙΧ αυτοκίνητο κινούμενο στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη με κατεύθυνση προς Λάρισα, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, εθεάθη στο ύψος της διασταύρωσης με την οδό Αρχιεπισκόπου Δωροθέου, ακριβώς στο ύψος του περιπτέρου στη γέφυρα του Αλκαζάρ να κινείται προς το κέντρο της πόλης, αλλά στο ρεύμα προς Τύρναβο.

Το αυτοκίνητο δε, συνέχισε την πορεία του μέχρι τον κυκλικό κόμβο και ήταν ευτύχημα το γεγονός ότι λόγω του περασμένου της ώρας και της απαγόρευσης κυκλοφορίας δεν υπήρχε κίνηση στο συγκεκριμένο σημείο από άλλα διερχόμενα αυτοκίνητα, οπότε και αποφεύχθηκε πιθανό τροχαίο ατύχημα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι το συμβάν έλαβε χώρα ακριβώς στο ίδιο σημείο – στο απέναντι ρεύμα- όπου έγινε το πρωτοφανές τροχαίο ατύχημα, που σόκαρε τους Λαρισαίους, στις αρχές Σεπτεμβρίου, με τη σύγκρουση δύο αυτοκινήτων που παρέσυραν και εκτόξευσαν από τη γέφυρα τα δύο παιδιά.

Φαίνεται πως η επικινδυνότητα της εν λόγω διασταύρωσης παραμένει…

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες