ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Χειροπέδες σε δύο Λαρισαίους για κοκαΐνη – Την είχαν θάψει σε χωράφι (φωτό)

Είχαν πάρει τα… μέτρα τους για να προφυλάσσονται από τις αρχές, όμως βρέθηκαν στο στόχαστρο της αστυνομίας και τελικά δεν γλίτωσαν τη σύλληψη. Ο λόγος για δύο Λαρισαίους ηλικίας 43 και 44 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στη Λάρισα από άντρες του τμήματος δίωξης ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, οι αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας εντόπισαν και κατέσχεσαν δύο νάιλον συσκευασίες με ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους 59,4 γραμμαρίων, τις οποίες είχε αποκρύψει ο ένας από τους δύο δράστες στο έδαφος αγροτικής περιοχής του νομού Λάρισας.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα βουπρενορφίνης, ένα ναρκωτικό δισκίο χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, δύο κινητά τηλέφωνα και δύο κάρτες sim.

Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς του.

Στην κατοχή του δεύτερου δράστη, αλλά και σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • τρεις συσκευασίες με ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους -18,6- γραμμαρίων,
  • μία χάρτινη συσκευασία με κάνναβη, βάρους 12 γραμμαρίων,
  • μία ηλεκτρονική ζυγαριά,
  • το χρηματικό ποσό των 820 ευρώ και
  • ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες