ΛΑΡΙΣΑ

Ημέρα Παιδικού Βιβλίου: 3 παραμύθια αφηγούνται μέλη του ΠΟΚΕΛ – Δωρεάν ψηφιακό υλικό και στο διαδίκτυο

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – «Europe Direct» και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Θεσσαλίας, σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών ν. Λάρισας, το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, τους «Teachers 4 Europe» και το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας «Artfools», με αφορμή την Ημέρα Παιδικού Βιβλίου αναρτούν στο Διαδίκτυο και προσφέρουν υλικό, CD με 3 παραμύθια.

Λόγω πιθανού συνωστισμού (κορωνοϊός Covid-19) και για να μη δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα με την προσέλευση του κοινού στην είσοδο της Περιφέρειας, το ψηφιακό υλικό (δωρεάν cd) θα δίνεται από το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – «Europe Direct» και το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών ν. Λάρισας, από τις 10 Δεκεμβρίου (υπεύθυνη για το ΠΟΚΕΛ, η Ευδοκία Ποιμενίδου, κιν. 6974578900, e-mail: pokel.larisas.@gmail.com).

Το CD με τα 3 παραμύθια θα αναρτηθεί και στο Διαδίκτυο, στη σελίδα του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – «Europe Direct» Περιφέρειας Θεσσαλίας / Λάρισας και του ΠΟΚΕΛ, μέλη του οποίου αφηγούνται τα 3 παραμύθια. Η Ευδοκία Ποιμενίδου αφηγείται το παραμύθι «Ο καθρέφτης της αλήθειας», η Αναστασία Κιούση «Της αλεπούς το παλικάρι» και η Ελεάνα Καραγεώργου «Οι φύλακες της υγείας», όλα επιλεγμένα από βιβλία της Ευδοκίας Ποιμενίδου, αντιπρόεδρο του ΠΟΚΕΛ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες