ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: Νέος τομέας του ΕΚΑΒ στον δήμο Τεμπών με έδρα τους Γόννους (φωτο)

Από το ξεκίνημα της νέας χρονιά και συγκεκριμένα αρχές Ιανουαρίου θα αρχίσει να λειτουργεί κανονικά ο νέος τομέας του ΕΚΑΒ στον δήμο Τεμπών με έδρα τους Γόννους. Γεγονός πολύ σημαντικό για την περιοχή που θα βοηθήσει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, όπως έγινε πριν ένα χρόνο και στα Φάρσαλα, όταν άρχισε να λειτουργεί ο, εκεί τομέας του ΕΚΑΒ.

«Εδώ και χρόνια δίνουμε μάχη για να δημιουργηθεί τομέας του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Γόννων προκειμένου να πιάσουμε το βορειοανατολικό κομμάτι του νομού Λάρισας, το οποίο θα καλύπτει την εθνική οδό, τα παράλια και όλα τα χωριά του δήμου Τεμπών», θα πει στο onlarissa.gr, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του ΕΚΑΒ Λάρισας κ. Γιάννης Γούλας για να συμπληρώσει: «Κάναμε πολλά αιτήματα ως Σωματείο Εργαζομένων του ΕΚΑΒ και πέρσι που είχε έρθει ο πρόεδρος στη Λάρισα, ο κ. Νίκος Παπαευσταθίου, μας είχε υποσχεθεί ότι μέσα στο 2020, θα γίνει τομέας τόσο στα Φάρσαλα (στο Κ.Υ.), όπου και έγινε και λειτουργεί από τις αρχές του έτους, αλλά και στον δήμο Τεμπών με έδρα το Κέντρο Υγείας Γόννων, αλλά στα ΣΕΑ Ευαγγελισμού (όπου θα μπορούν να σταθμεύουν τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ)».

Να σημειωθεί πως από τις αρχές του 2021,εντός του Ιανουαρίου θα ξεκινήσει η πλήρης κάλυψη του τομέα και θα μετατεθούν εκεί διασώστες».

«Η διοίκηση του ΕΚΑΒ εισάκουσε τις αγωνιώδεις φωνές των εργαζομένων και του Σωματείου μας και έτσι προχώρησε στην δημιουργία τομέων σε Φάρσαλα και δήμο Τεμπών για την καλύτερη λειτουργία και εξυπηρέτηση των πολιτών. Αυτό ήταν ένα πάγιο αίτημά μας. Το Σωματείο μας ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο κ. Παπαευσταθίου για την άμεση ανταπόκριση προκειμένου να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας», υπογράμμισε ο κ. Γούλας.

Σήμερα Τρίτη, ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Κων/νος Σταμνάς μαζί με τον πρόεδρο Εργαζομένων του ΕΚΑΒ κ. Γιάννη Γούλα επισκέφθηκαν για το εν λόγω ζήτημα τον δήμαρχο Τεμπών κ. Γιώργο Μανώλη ο οποίος τόνισε ότι θα είναι στο πλευρό των εργαζομένων του ΕΚΑΒ.

Μετέπειτα όλοι μαζί μετέβησαν στο Κ.Υ. Γόννων όπου συνάντησαν και συζήτησαν με την διευθύντρια κ. Μαρία Θεοδωρου η οποία με την σειρά της εξέφρασε την ικανοποίησή της για την δημιουργία τομέα του ΕΚΑΒ στην περιοχή.

ΑΘ.Π.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες