ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το Σάββατο στη Σκόμπα (Λεύκη) Ελασσόνας η κηδεία του Αθ. Παπακωνσταντίνου

Στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στη Σκόμπα (Λεύκη) Ελασσόνας θα ψαλεί το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ. σε στενό οικογενειακό κύκλο, η νεκρώσιμη ακολουθία για τον Αθανάσιο Παπακωνσταντίνου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 47 ετών.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του Νικολέτα Γκαντρή, τα παιδιά τους Νικόλαο, Βάγια, Μαρία, τους γονείς Βάγια Παπακωνσταντίνου, Ανδρέα – Αθανασία Γκαντρή, αδέλφια και ανίψια.

Νωρίτερα ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, η διεύθυνση και οι καθηγητές του 1ου ΕΠΑΛ Τυρνάβου εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους μέσω ανακοίνωσης:

“Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, η διεύθυνση και οι καθηγητές του 1ου ΕΠΑΛ Τυρνάβου, εκφράζουμε τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον πρόωρο χαμό του αγαπημένου μας Θανάση Παπακωνσταντίνου. Καλό παράδεισο. Η σκέψη όλων μας κοντά στην οικογένειά του”.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση και από το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 2ου γυμνασίου Τυρνάβου.

Αναλυτικά:

Το Δ.Σ. του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου γυμνασίου Τυρνάβου στο άκουσμα της θλιβερής είδησης, του θανάτου του προέδρου Αθανάσιου Παπακωσταντίνου, συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:
1. Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια, στην οικογένεια του τηλεφωνικά καθώς δεν δύναται να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία
2. Αντί στεφάνων, να καταθέσει χρηματικό ποσό στο σύλλογο ” ΕΛΠΙΣ ”
3. Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην σελίδα του συλλόγου και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.
Καλό παράδεισο να έχει και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Πηγή: paidis.com

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες