ΕΛΛΑΔΑ

Πέτσας : Δεν γίνεται αντιπολίτευση με… τσουρέκια και ποδήλατα

Η Πάρνηθα είναι εντός Αττικής, η άθληση επιτρέπεται και η αντιπολίτευση κάνει πολιτική με… τσουρέκια και ποδήλατα, ήταν εν ολίγοις η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα όταν κλήθηκε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών να σχολιάσει τη φωτογραφία του κ. Μητσοτάκη από την Πάρνηθα χάρη στην οποία η αντιπολίτευση τον κατηγορεί ότι παραβίασε τα μέτρα του lockdown και φωτογραφήθηκε χωρίς μάσκες με άλλα πέντε άτομα μαζί.

Η Πάρνηθα είναι στην Αττική

Συγκεκριμένα ο κ. Πέτσας ρωτήθηκε:

«Τι απαντάει η κυβέρνηση στις κατηγορίες της αντιπολίτευσης για έλλειψη ενσυναίσθησης του πρωθυπουργού που ακολούθησαν τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του από την Πάρνηθα. Μπορεί τελικά ο μέσος πολίτης να κάνει το ίδιο;»

Και ο κ. Πέτσας απάντησε:

«Κοιτάξτε είναι σαφές όσον αφορά τις διαπεριφερειακές μετακινήσεις, ότι δεν επιτρέπονται διαπεριφερειακές μετακινήσεις. Όπως γνωρίζω και γνωρίζετε και εσείς κύριε Γκουτζάνη η Πάρνηθα είναι στην Αττική. Ένα.

Δεύτερον, ο ίδιος ο πρωθυπουργός όταν είχε ανακοινώσει το δεύτερο lockdown είχε αναφερθεί στην ανάγκη μεγαλύτερης ευελιξίας ιδίως για ανθρώπους που αθλούνται, χαρακτηριστικά είχε αναφερθεί εκείνη την ημέρα και στις δραστηριότητες αυτές που έχουν να κάνουν με το ποδήλατο.

Δεν καταλαβαίνουμε ποιος ανακαλύπτει την Αμερική όταν θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις. Όσο και αν προσπαθεί η αντιπολίτευση να δημιουργήσει θέμα με μια πολιτική πάνω σε τσουρέκια και σε ποδήλατα δε μπορεί να κρύψει τις ευθύνες κάποιων που ήταν πάνω σε κότερα με πούρα».

Πηγή: tanea.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις