ΛΑΡΙΣΑ

Διαδικτυακή εκπομπή από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αφιερωμένη στον Εθελοντισμό

Το Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου στις 12:00μ.μ,«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα πραγματοποιήσει ειδικό διαδικτυακό αφιέρωμα,με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, για να τιμήσει το σπουδαίο έργο των εθελοντών.

Με κεντρικό μήνυμα «25 Χρόνια Χαμόγελο, Χωρίς τους εθελοντές μας … δεν γίνεται», οι άνθρωποι που στηρίζουν ανιδιοτελώς τις δράσεις του Οργανισμού θα μοιραστούν μαζί μας μοναδικές εμπειρίες και ξεχωριστές ιστορίες στέλνοντας μηνύματα γνήσιας εθελοντικής προσφοράς και αγάπης για το Χαμόγελο κάθε παιδιού.

Στόχος είναι να τιμήσουμετους 12.500 εθελοντές πουέχουν αφιερώσει τον χρόνο τους, την αγάπη τους, τις υπηρεσίες τους και πάνω απ’ όλα το Χαμόγελό τους, στα 25 χρόνια λειτουργίας μας.Μέσα από τις μοναδικές ιστορίες τους –  ενδεικτικές των δεκάδων χιλιάδων ιστοριών εθελοντικής προσφοράς στον Οργανισμό μας – αναδεικνύεταιτο μεγαλείο του εθελοντισμού, «φωτίζονται» τα αποθέματα δύναμης και ψυχής που επιστρατεύουν ενάντια σε όλες τις δυσκολίες και αποκαλύπτεται η τεράστια προσπάθεια που χρειάζεται να καταβάλλουν προκειμένου να είναι παρόντες όπου υπάρχει ανάγκη, με συνέπεια, σεβασμό και πάντα με Χαμόγελο.

«Για μένα το Χαμόγελο έγινε τρόπος ζωής εδώ και 25 χρόνια»

«Είναι τιμή μου που είμαι μέλος της μεγάλης οικογένειας του Χαμόγελου»

«Τα Χαμόγελα αυτά όχι μόνο με έχουν κάνει καλύτερο άνθρωπο αλλά θα με συντροφεύουν για πάντα στη ζωή μου», είναι μερικά μόνο από τα μηνύματα των εθελοντών μας που αποτυπώνουν τους ισχυρούς δεσμούςαγάπης που έχουν με «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  αλλά και τον τεράστιο θετικό αντίκτυπο που έχειο εθελοντισμός στη ζωή τους.

Συντονιστείτε στο κανάλι του Οργανισμού στο YOUTUBEκαι παρακολουθήστε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα με πολλή αγάπη και Χαμόγελο: https://youtu.be/2Wz8hw187dQ

Εδώ μπορείτε να δείτε το trailer της εκπομπής:https://youtu.be/BScGIdgyw5c

25 χρόνια χωρίς τους εθελοντές μας … δεν θα γινόταν…καιδεν γίνεται.

Περισσότερα για τις εθελοντικές μας δράσεις εδώ:https://www.hamogelo.gr/gr/el/ethelontismos/

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες