Life & Style

Snik: Ο λόγος που απέχει από τα social media το τελευταίο διάστημα

Λίγο πριν φύγει η χρονιά, ο Snik έλαβε μία τιμητική για εκείνον διάκριση. Αναδείχθηκε από το Spotify, ως αναδείχθηκε «καλλιτέχνης της χρονιάς» στην Ελλάδα για το 2020, καθώς ήταν εκείνος που είχε τα περισσότερα streams στην παγκόσμια πλατφόρμα μουσικής. Μάλιστα, το τραγούδι του «Millionaire» για το οποίο πατήθηκε το play πάνω από 4 εκατομμύρια φορές.

Και η σημαντική αυτή διάκριση έκανε το Snik να εμφανισθεί στα social media μετά από ένα μικρό διάστημα αποχής. Μάλιστα, στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram, εκτός από το «ευχαριστώ» στον κόσμο, εξήγησε και το λόγο που τον τελευταίο καιρό δεν είναι ενεργός στα social media.

«Καλησπέρα διαδικτυακοί μου φίλοι και φίλες, ελπίζω να είστε καλά υγιείς, εσείς και τα άτομα που αγαπάτε. Να έχετε καλές γιορτές. Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το artist of the year 2020 στο spotify και για το support που μου δίνετε όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είμαι τόσο ενεργός τον τελευταίο καιρό στο Instagram και γενικά στα social media γιατί ξεκουράζομαι λίγο, είμαι στο στούντιο, κάθομαι λίγο στο σπίτι μου, το 2021 ξεκινάμε πάλι δυνατά. Την αγάπη μου», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις