ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βίλας Μπόας: «Ελπίζουμε η Πόρτο να κάνει τη δουλειά της»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό ήταν ο Βίλας Μπόας. Ο προπονητής της Μαρσέιγ στάθηκε στο πρώτο τρίποντο της ομάδας του και ευελπιστεί ότι θα εξασφαλίσει την πρόκριση για το Europa League: «Είπαμε στα παιδιά να πιέσουν μπροστά και αυτό έκαναν στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό σε αυτό το παιχνίδι. Βρήκαν τη δύναμη και πάλεψαν μέχρι το φινάλε. Δικαιωθήκαμε γι’ αυτό και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την ομάδα», είπε αρχικά στις δηλώσεις του o Βίλας – Μπόας.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δυστυχώς δεν πετύχαμε και άλλα γκολ που θα μπορούσαν να μας είχαν οδηγήσει μπροστά από τον Ολυμπιακό στον όμιλο. Πλέον θα πάμε στο Μάντσεστερ για να αντιμετωπίσουμε την Σίτι και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Ελπίζουμε η Πόρτο να κάνει τη… δουλειά της κόντρα στον Ολυμπιακό».

Τέλος ο προπονητής της Μαρσέιγ είπε: «Δείξαμε χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο, που δείχνει ότι η ομάδα είναι… ζωντανή. Είναι ανακούφιση για όλους αυτό το αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός χρειαζόταν μόνο έναν βαθμό και έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί στα τελευταία λεπτά. Ήταν πολύ σημαντική η νίκη για μας, όπως φυσικά και ότι σπάσαμε το αρνητικό σερί που είχαμε στη διοργάνωση»

 

Πηγή: zougla.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις