ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός: Οριστικά εκτός ο Κουρμπέλης, νοκ-άουτ και ο Χατζηγιοβάνης

Ακόμη μία απουσία βασικού ποδοσφαιριστή του θα έχει ο Παναθηναϊκός ενόψει του κυριακάτικου (29/11, 15:00) αγώνα με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ.

Μετά τον Δημήτρη Κουρμπέλη που έμεινε εκτός λόγω του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί εδώ και τρεις ημέρες στον προσαγωγό, το βράδυ του Σαββάτου (28/11) αποκλείστηκε από την αποστολή των «πράσινων» και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, αν κι αρχικά είχε συμπεριληφθεί στους 21 που είχε επιλέξει ο Μπόλονι για το ματς με τους Αγρινιώτες.

Όπως ενημέρωσαν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού», ο Μυτιληνιός εξτρέμ του Παναθηναϊκού είχε μία συζήτηση με τον Λάζλο Μπόλονι και τον γιατρό της ομάδας μετά την προπόνηση, κατά την οποία τους ενημέρωσε πως οι ενοχλήσεις που ένιωθε εδώ και δύο μέρες στον ορθό μηριαίο δεν τον είχαν εγκαταλείψει κι έτσι συμφώνησαν να μείνει εντέλει εκτός αγώνα.

Για τον λόγο αυτό άλλωστε, ο Ρουμάνος τεχνικός είχε πάρει αρχικά στην αποστολή και τον 19χρονο εξτρέμ Σπύρο Τζαβίδα, γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως υπήρχε το ενδεχόμενο να μην είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Χατζηγιοβάνης.

 

Πηγή: zougla.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις