ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μαλντίνι: «Όλοι οι αμυντικοί μπορούσαμε να σταματήσουμε τον Μαραντόνα μόνο με φάουλ»

Ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι, ο οποίος υπήρξε ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, υποκλίηθηκε στο τεράστιο ταλέντο του Ντιέγκο Μαραντόνα, τονίζοντας πως κανείς δεν μπορούσε να τον σταματήσει, παρά μόνο κάνοντάς του φάουλ.

«Δεν μπορούσες να τον μαρκάρεις με τίποτα. Ολοι οι αμυντικοί είχαμε το ίδιο πρόβλημα όταν παίζαμε εναντίον του. Όλοι φοβόμασταν μην εκτεθούμε από κάποια κίνηση του. Ήμουν μαζί του όταν μπήκαμε στο Hall Of Fame της Serie Α και έδειχναν ένα βίντεο με υλικό από αγώνες που ήμασταν αντίπαλοι και γελούσαμε», δήλωσε ο Μαλντίνι και συμπλήρωσε:

«Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου καλό αμυντικό, αλλά βλέποντας αυτά τα βίντεο, που έκανα ορισμένα σκληρά φάουλ πάνω του για να τον σταματήσω, γελούσαμε με τον Ντιέγκο, γιατί μου είχε πει τότε πως πάντα ήμουν από πίσω του. Ετσι ήταν.

Ήταν τόσο γρήγορος που πάντα τον κλοτσούσαν, σε όλη την καριέρα του. Ολοι μας αναγκαζόμασταν να τον κλωτσήσουμε για να τον σταματήσουμε! Ένιωσα ντροπή και του είχα ζητήσει συγνώμη. Αυτός απλά χαμογέλασε και με αγκάλιασε».

Photo: Facebook

Πηγή: zougla.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις