ΛΑΡΙΣΑ

Δωρεά υγειονομικού υλικού στο ΓΝΛ “ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ” από το Ροταριανό Όμιλο Ανατολικής Λάρισας

Κάνοντας πράξη τα συνθήματα “Υπηρετείν υπεράνω εαυτού” και “πλέιονα ωφελείται ο άριστα υπηρετών”,ο Ροταριανός Όμιλος Ανατολικής Λάρισας, με την ευγενική χορηγία της 2484 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ και του Διοικητή Αποστολίδη Αριστοτέλη,  παρέδωσε στο ΓΝΛ “Κουτλιμπάνειο” υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αναγκών του, λόγω COVID19.

Το υλικό αποτελούνταν από 180L αντισηπτικά, τύπου Gel, 10.000 γάντια μίας χρήσεως,4.000 μάσκες μίας χρήσεως, 300 μάσκες FFP2 και 100 ποδιές μίας χρήσεως.

Στην παράδοση του υλικού παρόντες ήταν η Πρόεδρος του ομίλου Μάρω-Ήβη Κορμά , ο γραμματέας Αποστολόπουλος Φοίβος, ο Ταμίας Ευσταθίου Νίκος, η Γραμματέας της 2484 ΠΔΡ Κατσαούνη Ελένη,ο Βοηθός Διοικητή Παλέτας Ιωάννης και το μέλος Σταυροθεόδωρος Νίκος και από τη Διοίκηση του ΓΝΛ ,ο Αντιπρόεδρος του ΓΝΛ Τσιλιάκος Χάρης, ο Δ/ντης Ιατρικής Υπηρεσίας Κομνός Απόστολος και ο Πρόεδρος Επιτροπής Λοιμώξεων Καρακούσης Κωνσταντίνος.

Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο σ΄αυτούς τους “ήρωες” των νοσοκομείων, που δίνουν καθημερινά μάχη  για να κρατήσουν ζωντανούς συνανθρώπους μας!!!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες