ΑΕΛ

Οι ευχές της Καλλιθέας στον Γιάννη Τάτση που πήρε… μεταγραφή στην ΑΕΛ!

Με θερμά λόγια και πολλα ευχές αποχαιρέτησε η Καλλιθέα τον Γιάννη Τάτση ο οποίος πήρε… μεταγραφή για την ΑΕΛ, όπου θα αντικαταστήσει τον Μιχάλη Γρηγορίου που παραιτήθηκε.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλιθέα για την αποχώρηση του Γιάννη Τάτση έχει ως εξής:

«O Γιάννης Τάτσης αποτελεί παρελθόν αφού απάντησε καταφατικά και με συναίνεση της ομάδας στην δελεαστική πρόταση της ΑΕΛ. Ευχόμαστε ότι καλύτερο στη νέα του προσπάθεια και να είναι υγιής.

Για το συγκεκριμένο θέμα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σπύρος Παπαδόπουλος, είπε τα εξής:
«Εγώ και οι συνεργάτες μου Μάριοs Μπίλιοs και Αγγελήs Μπούτας αισθανόμαστε τυχεροί που συνεργαστήκαμε έστω και λίγο με τον κύριο Γιάννη Τάτση.
Είναι αξιοσημείωτο ότι τότε που είχαμε συμφωνήσει το πιθανότερο σενάριο ήταν ότι η Καλλιθέα να αγωνιζόταν στη SL2. Αφού δεν έγιναν οι δύο όμιλοι στη Super League 2 ο κύριος Τάτσης κράτησε το λόγο του και δεν έφυγε από την ομάδα.
Στο μικρό διάστημα που έμεινε στην Καλλιθέα οργάνωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα και σε μεγάλο βαθμό ενέπνευσε μια πιο επαγγελματική νοοτροπία σε Διοίκηση και ποδοσφαιριστές .
Του ευχόμαστε τα καλύτερα και κάθε επιτυχία στην ιστορική ομάδα της ΑΕΛ.
Ευχόμαστε να τον συναντήσουμε σε μεγαλύτερες κατηγορίες!
Όσον αφορά την επόμενη μέρα στο θέμα του προπονητή δεν βιαζόμαστε λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων και να είμαι σίγουροι οι φίλοι της ομάδας ότι θα βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση».

Πηγή: arenalarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις