Life & Style

My Style Rocks: Η εξομολόγηση της Ρούλας Δημητριάδου Τσαλίκη για το ατύχημα της – «Με φώναζαν “το φάντασμα”»

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Ρούλα Δημητριάδου Τσαλίκη αποχώρησε από το «My Style Rocks» καθώς δεν κατάφερε να κερδίσει τους απαραίτητους βαθμούς με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Η πρώην -πλέον- παίκτρια του διαγωνισμού μόδας του ΣΚΑΪ, το μεσημέρι της Τρίτης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Love it» και αναφέρθηκε στην εμπειρία της συμμετοχής της στο «My Style Rocks» και εξομολογήθηκε και το ατύχημα που είχε σε μικρή ηλικία.

«Άκουγα τους κριτές και προσπαθούσα να διορθώνομαι. Ο Γιώργος Τσαλίκης ήταν αυτός που με παρότρυνε να πάω στο My Style Rocks. Οι παλαιότερες παίκτριες ίσως έχουν στρατηγική γιατί γνωρίζουν καλά το παιχνίδι. Στεναχωρήθηκα που έφυγα. Τα παιδιά με ψήφισαν επειδή ήμουν πολύ δυνατή ενδυματολογικά.

Δυνατοί παίκτες είναι η Αρετή, η Τζένη και ο Μηνάς.

Δεν ξέρω εάν έχουν στιλίστα, αλλά όλες έχουμε βοήθεια», ανέφερε μεταξύ άλλων αρχικά η Ρούλα Δημητριάδου για το My Style Rocks.

Για το ατύχημα που είχε στην παιδική της ηλικία, η Ρούλα Δημητριάδου εξομολογήθηκε: «Όταν ήμουν δέκα χρονών είχα ένα ατύχημα, έσκασε στο πρόσωπό μου ένα μπουκάλι με οινόπνευμα και έπαθα εγκαύματα. Τα παιδιά είναι πολύ σκληρά σε αυτή την ηλικία, έβγαινα στο μπαλκόνι και φώναζαν “το φάντασμα”. Το μοιράστηκα αυτό μέσα στο My Style Rocks γιατί υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά εκεί έξω που έχουν πάθει το ίδιο ατύχημα με μένα και έχουν θέμα με την εμφάνισή τους. Κι εγώ ακόμα έχω τρομερά θέματα, φοβερές ανασφάλειες που ακόμα τις δουλεύω».

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις