Life & Style

Ο Κερτ Ράσελ λέει ότι οι σταρ που εμπλέκονται στην πολιτική βλάπτουν την τέχνη τους

O Κερτ Ράσελ υποστηρίζει ότι οι αστέρες του Χόλιγουντ δεν πρέπει να εμπλέκονται στην πολιτική δημόσια, καθώς αυτό βλάπτει την τέχνη τους. Σε συνέντευξη μαζί με τη συνάδελφο και σύντροφό του, Γκόλντι Χόουν στους New York Times, ο εμβληματικός ηθοποιός ξεκαθάρισε τις απόψεις του σχετικά με το Χόλιγουντ και την πολιτική.

«Πάντα αισθανόμουν ότι ήμαστε οι γελωτοποιοί» είπε ο Ράσελ, ο οποίος πρωταγωνιστεί μαζί με τη Χόουν στην ταινία Christmas Chronicles 2 του Netflix. «Αυτό κάνουμε. Κατά την άποψή μου, πρέπει να αποφεύγουμε να μιλάμε, ώστε να μπορεί να μας βλέπει το κοινό σε οποιοδήποτε χαρακτήρα» ανέφερε.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Κερτ Ράσερλ πιστεύει ότι οι σταρ δεν πρέπει να είναι καλά ενημερωμένοι, τόνισε όμως ότι θα ήταν απλώς πρέπον να διατηρούν τις απόψεις τους για τον εαυτό τους, αναφέρει το ΑΠΕ.

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος οι διασκεδαστές να μην μπορούν να μελετούν όσο κάποιος άλλος ένα θέμα, όποιο κι αν είναι» είπε. «Αλλά νομίζω ότι αυτό που είναι λυπηρό είναι ότι χάνουν το καθεστώς τους ως γελωτοποιοί. Και είμαι γελωτοποιός. Αυτό γεννήθηκα να κάνω».

«Ένας γελωτοποιός της αυλής δεν είναι συνεχώς αστείος, είναι ο μόνος που μπορεί να περπατήσει μέσα στο κάστρο και να ασκήσει κριτική στον βασιλιά. Νομίζω ότι ήταν ένα μεγάλο, σημαντικό μέρος όλων των πολιτισμών σε όλη την ιστορία και θα ήθελα να το δω να παραμένει έτσι και στον δικό μας» ανέφερε.

Η Γκόλντι Χόουν και ο Κερτ Ράσελ εξέφρασαν επίσης τη γνώμη ότι δεν υπάρχει μεγάλος αριθμός αληθινών σταρ στον κινηματογράφο.

«Όλοι προσπαθούμε να καταλάβουμε τι θα κάνουμε» δήλωσε η Χόουν αναφερόμενη στην τρέχουσα κατάσταση στο Χόλιγουντ.

«Ωστόσο, υπάρχει τώρα περισσότερο περιεχόμενο από ποτέ, και όχι μόνο αυτό, υπάρχει χώρος για περιεχόμενο. Αλλά αυτό που αναρωτιέμαι για όλα αυτά είναι αν θα υπάρχουν κινηματογραφικοί αστέρες. Αυτό το στοιχείο των παλιών ημερών, όταν υπήρχαν οι λαμπεροί σταρ και άλλοι άνθρωποι που ανυπομονούσες να πας να τους δεις. Δεν ξέρω αν αυτό θα συμβεί ξανά», είπε η Γκόλντι Χόουν.

«Νομίζω ότι το ερώτημα είναι αν θα υπάρχει το περιβάλλον για αυτό. Χωρίς τον κόσμο, οι σταρ του κινηματογράφου δεν θα υπάρχουν. H πτυχή του πολιτισμού δεν θα υπάρχει» τόνισε ο Κερτ Ράσελ.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις