ΛΑΡΙΣΑ

Δωρεά από το «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ελασσόνας

Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ελασσόνας παραδόθηκαν σημαντικές ποσότητες τροφίμων, δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

Η διάθεση των τροφίμων πραγματοποιήθηκε  στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος ενίσχυσης ευπαθών κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από τις οικονομικές συνέπειες του νέου κορονοϊού COVID-19.

Είχε προηγηθεί η υπογραφή  μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δημάρχου Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσα και της Κ.Ε.Δ.Ε  που μεταξύ άλλων ορίζει ως υποχρέωση του Δήμου  να μεριμνήσει για τη ορθή και δίκαιη διανομή των ειδών στις οικογένειες που το έχουν ανάγκη μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η παραλαβή των προϊόντων έγινε από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Φρόσω Καρκαβανίδου-Σκρέτα. Η διανομή αυτή τη φορά θα πραγματοποιηθεί λόγω των νέων περιοριστικών μέτρων κατ΄ οίκον μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που θα έχει η Αντιδημαρχία Πρόνοιας με τον κάθε ωφελούμενο ξεχωριστά.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ελασσόνας ευχαριστεί θερμά το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» για τη στήριξη του  και την Κ.Ε.Δ.Ε.  για τον συντονισμό του εγχειρήματος.

Πληροφορίες  Αντιδήμαρχος Πρόνοιας κ. Φρόσω Καρκαβανίδου-Σκρέτα

τηλέφωνα επικοινωνίας:  2493025440 – 6945591722

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες