ΛΑΡΙΣΑ

ΔΕΥΑΕΛ: «Στο Κοινοτικό Κατάστημα Τσαριτσάνης οι αιτήσεις σύνδεσης στο δίκτυο αποχέτευσης»

Στο Κοινοτικό Κατάστημα Τσαριτσάνης θα μπορούν από την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020 να καταθέτουν τις αιτήσεις τους οι ιδιοκτήτες ακινήτων του οικισμού Τσαριτσάνης, για να συνδεθούν με το νέο δίκτυο αποχέτευσης της κοινότητας που συνδέεται με την εγκατάσταση βιολογικού καθαρισμού της Ελασσόνας.

H Δ.Ε.Υ.Α. Ελασσόνας με ανακοίνωσή της καλεί τους ιδιοκτήτες ακινήτων της κοινότητας Τσαριτσάνης, να καταθέσουν αίτηση για να συνδεθούν με το νέο δίκτυο αποχέτευσης που 30παραδόθηκε από την ανάδοχο εταιρεία πριν λίγες ημέρες.

Τις αιτήσεις σύνδεσης θα παραλαμβάνει μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά υπάλληλος που θα βρίσκεται στο κοινοτικό κατάστημα Τσαριτσάνης καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 08:30 έως τις 12:30.

Μαζί με την αίτηση οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να καταθέσουν:

  • φωτοτυπία ταυτότητας
  • εκτύπωση του Ε9
  • λογαριασμό ύδρευσης του ακινήτου

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το γραφείο της κοινότητας στο 2493081714 ή με τα γραφεία της ΔΕΥΑΕΛ στο 2493025444.

Σύμφωνα με νομοθετική ρύθμιση, που έχει δρομολογηθεί και αναμένεται, όσοι συνδεθούν με το δίκτυο αποχέτευσης της κοινότητας δεν θα πληρώσουν τέλη σύνδεσης, καθώς τα έξοδα της σύνδεσης θα χρηματοδοτηθούν από το πρόγραμμα επιχορήγησης κατασκευής του δικτύου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες