ΛΑΡΙΣΑ

«ΟΙ ΚΑΡΑΝ-ΜΠΙΝΑΤΟΙ – ξανάρχονται..!!»: 2 έξτρα παραστάσεις στο Θέατρο Τεχνών

Aκόμη 2 έξτρα παραστάσεις, θα δοθούν στο «ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ» Λάρισας, το ερχόμενο Σάββατο 31 Οκτωβρίου, στις 9.00 το βράδυ και την Κυριακή, 1 Νοεμβρίου, το απόγευμα στις 7.00 και λόγω της μικρής Επιτρεπόμενης Πληρότητας θέσεων στο 30%, αυτές τις ημέρες,(δηλαδή 30 θέσεις καθήμενων θεατών), καθώς και της όλο και αυξανόμενης Επιθυμίας πολλών Θεατών που δεν μπόρεσαν να απολαύσουν, αυτή την τόσο ωραία και διασκεδαστική σύγχρονη μουσική επιθεώρηση, που ο κόσμος, σήμερα έχει ανάγκη, παρά- ποτέ..άλλοτε…!!

«ΟΙ ΚΑΡΑΝ-ΜΠΙΝΑΤΟΙ – ξανάρχονται..!!»… λοιπόν στη Σκηνή του «ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΕΧΝΩΝ», σε κείμενα και Σκηνοθεσία του Στέλιου Ντικούλη.

Να σημειωθεί για ακόμη μία φορά, πως τηρούνται επιμελώς τόσο κατά την είσοδο – Αναμονή και έξοδο των θεατών, όσο και κατά την διάρκεια της Παράστασης: (1 ώρας και 20΄), όλα τα απαραίτητα «Υγειονομικά μέτρα» (Χρήση Μάσκας, αποστάσεις θέσεων μέσα στο χώρο, χρήση Αντισηπτικού κ.λ.π, που έτσι κι αλλιώς οι θέσεις είναι εκ των προτέρων, τοποθετημένες..

-Οι Κρατήσεις θέσεων, γίνονται στο Ταμείο του Θεάτρου: (Τηλ: 2410-534313) από την ΤΡΙΤΗ 27/10, Πρωϊ: 10.30 – 13.30 μ.μ & Απόγ: 7μ.μ – 9μ.μ)

Την υπέροχη Μουσική και τα Τραγούδια επιμελήθηκαν οι: ΘΕΜΗΣ ΣΑΜΑΝΤΖΗΣ , ΕΛΕΝΑ ΓΡΑΒΑΛΟΥ.
Κοστούμια: ΒΑΝΑ ΚΑΤΑΡΑΧΙΑ
Ηχος & Φώς: ΘΑΝΟΣ ΦΛΩΡΑΣ
Χορογραφίες: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΕΛΕΣΗ
Σκηνικά: «ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ».
Video: ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Παίζουν οι Ηθοποιοί:
ΣΤΕΛΙΟΣ ΝΤΙΚΟΥΛΗΣ , ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΜΙΡΗΣ , ΕΥΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ , ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΒΑΝΑ ΚΑΤΑΡΑΧΙΑ , ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΟΥΦΑ, ΕΛΕΝΑ ΓΡΑΒΑΛΟΥ

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες