ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Αλλάζει από σήμερα η ζωή των Λαρισαίων: Μάσκα παντού και απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ

Σε εφαρμογή τίθενται από αυτή την ώρα, 6 το πρωί του Σαββάτου, τα νέα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας στη Λάρισα.

Τα μέτρα προβλέπουν καθολική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους καθώς και απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 00:30 έως τις 05:00 καθημερινώς, πλην των εργαζομένων και των έκτακτων αναγκών.

Σημειώνεται πως χθες Παρασκευή, καταγράφηκαν στο νομό Λάρισας 29 νέα κρούσματα.

Σήμερα το πρωί εξάλλου, ο ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την  Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Λαρισαίων, την 5η ΥΠΕ και τις Κινητές Μονάδες ΚΟΜΥ Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ, στο πλαίσιο των δράσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, πρόκειται να πραγματοποιήσει δωρεάν μαζικό δειγματοληπτικό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid 19 (rapid tests) στη Λάρισα.

Τα συνεργεία του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται από ώρα 9 π.μ. έως 3 μ.μ. στην πλατεία Ταχυδρομείου, μπροστά από την Ιατρική Σχολή.

Η πρωτοβουλία του μαζικού δειγματοληπτικού ελέγχου για τον εντοπισμό ασυμπτωματικών φορέων του ιού στην κοινότητα, έρχεται σε συνέχεια της σύσκεψης που συγκάλεσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων,  μετά την ένταξη της Π.Ε. Λάρισας στο επίπεδο 3 της αυξημένης επιδημιολογικής επιτήρησης και των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες