ΛΑΡΙΣΑ

ΔΣ Δήμου Τεμπών: Παρέμβαση Δημάρχου για την Λαϊκή Συσπείρωση

Συνεδρίασε, την  προηγούμενη Τρίτη,  με φυσική παρουσία και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, το  Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τεμπών.

Στην αρχή της διαδικασίας και προ ημερήσιας διάταξης, ο Δήμαρχος κ. Γ. Μανώλης  τόνισε ότι με εντολή των δημοτών βρεθήκαμε στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, ώστε να προασπίσουμε τα συμφέροντα και να επιλύσουμε τα προβλήματα των συμπολιτών μας εξασφαλίζοντας μια καλύτερη καθημερινότητα. Η επιτυχία αυτή απαιτεί νοημοσύνη και προσπάθεια και όχι άναρθρες κραυγές και ύβρεις.

Στη  συνέχεια ζήτησε  από  όλες  τις παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου να καταδικάσουν την ακραία  αρνητική  και  απαξιωτική  στάση  ομάδας  δημοτών στην προηγούμενη  έκτακτη συνεδρίαση προς την δημοτική  παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» και την επικεφαλής της κα Κωστή και να δεσμευτούν ότι δεν θα επιτρέψουμε ξανά να συμβεί αυτό.

«Δεν εκφράζει αυτή η στάση το σύνολο των κατοίκων και δημοτών του Δήμου Τεμπών. Τέτοια γεγονότα οδηγούν στην αυτοκαταστροφή και το  διαχωρισμό και δε βοηθούν την κυβέρνηση να μας αντιμετωπίσει με υπευθυνότητα. Έχουμε ευθύνη στους εαυτούς μας, στα παιδιά μας, να καταφέρουμε να συγκρατήσουμε τις νέες γενιές στον τόπο μας με συνθήκες όμορφης ζωής» ανέφερε ο Δήμαρχος.

Στη συνέχεια  το  Δ.Σ. συζήτησε τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης που αφορούσαν κυρίως οικονομικά  ζητήματα, με αιχμή τη μείωση των δημοτικών τελών και φόρων σε πληγέντες από την πανδημία επιχειρήσεων  σύμφωνα με την ΠΝΠ της Κυβέρνησης. «Με υπευθυνότητα και κοινωνική αλληλεγγύη οφείλουμε να σταθούμε κοντά και να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας επιχειρηματίες και όχι μόνο που συμβάλλουν καθοριστικά στην τοπική οικονομία, έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό και δύσκολα θα ανακάμψουν από την παρατεταμένη  πανδημία» τόνισε ο Δήμαρχος.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες