ΛΑΡΙΣΑ

6ο Διεθνές Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας – Η μεγαλύτερη γιορτή της εκπαίδευσης, για πρώτη φορά εξ ολοκλήρου Διαδικτυακά

Ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 στις 6:00μ.μ. η μεγαλύτερη γιορτή της εκπαίδευσης, το 6ο Διεθνές Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας ( https://synedrio.eepek.gr), και ολοκληρώνεται την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 στις 2:30μ.μ.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από την Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (ΕΕΠΕΚ, www.eepek.gr) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το Σύλλογο Καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας ν. Λάρισας, με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας – Γαλλική Πρεσβεία στην Ελλάδα, της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, του Πανελληνίου Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας, της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής ν. Λάρισας, της δράσης Τ4Ε, της EuropeDirect, και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων.

Λόγω της υγειονομικής κρίσης, το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φοράεξ ολοκλήρου Διαδικτυακά.Κατά την 3ήμερη διάρκεια του Συνεδρίου περιλαμβάνονται συνεχόμενες Προσκεκλημένες ομιλίες κορυφαίων εισηγητών, από Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς επίσης και 4 δίωρα στρογγυλά τραπέζια τα οποία θα μεταδίδονται ζωντανά στο Youtube μέσω livestreaming (https://synedrio.eepek.gr/images/program/program_links_final3.pdf ), ενώ όλες οι εισηγήσεις των συνέδρων θα αναρτηθούν με σχετικά βίντεο στο κανάλι της ΕΕΠΕΚ στο Youtube.

39 επίσημοι προσκεκλημένοι ομιλητές, από διάφορα σημεία του Πλανήτη και περισσότερες από 550 καινοτόμες εργασίες, βρίσκονται στη διάθεση όλων, να τις απολαύσουμε, να παραδειγματιστούμε,και -γιατί όχι;- να προβληματιστούμε…

Η παρακολούθηση του συνεδρίου (χωρίς έκδοση βεβαίωσης παρακολούθησης) είναι ελεύθερη για όλους, από τις ακόλουθες διευθύνσεις:

Παρασκευή 16/10/2020 (18:00 – 21:30): https://www.youtube.com/watch?v=pUjC-QSoi9E

Σάββατο 17/10/2020 (10:00 – 14:30): https://www.youtube.com/watch?v=kXeiyo-6yQ8

(15:00 – 21:00): https://www.youtube.com/watch?v=twoiAoFKSa0

Κυριακή 18/10/2020 (10:00 – 14:30): https://www.youtube.com/watch?v=Ox3c5BYCZ_8

Σημείωση:

Για την εγγραφή στο συνέδριο και την έκδοση βεβαίωσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τη σελίδα:https://synedros.eepek.gr

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΕΠΕΚΔρ. Δημήτρης Κολοκοτρώνης, για πρώτη φορά δίνεται η ευκαιρία σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και όλων των ειδικοτήτων από την Ελλάδα αλλά και Διεθνώς, καθώς επίσης και σε όλους τους Πολίτες, να αποκτήσουν πρόσβαση στις τελευταίες εξελίξεις στα θέματα της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας και να αποτελέσουν μέρος της μεγαλύτερης κοινότητας μάθησης στην Ελλάδα, χαράσσοντας αλλά και συνδιαμορφώνοντας τον Εκπαιδευτικό χάρτη των επόμενωνετών.

Το 6ο Διεθνές Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίαςέχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (26415/Δ2/21-02-2020).

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες