ΛΑΡΙΣΑ

Ανακαινίζεται η παιδική χαρά στην «Πλατανιά» Βελίκας με χρηματοδότηση από το Leader της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός έδωσε έγκριση για τη δημοπράτηση του έργου «Προμήθεια οργάνων και αστικού εξοπλισμού παιδικής χαράς στη Πλατανιά Βελίκας» προϋπολογισμού 153.902 ευρώ , με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Leader  της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Μετά την ολοκλήρωση των σχετικών ελέγχων από την ΑΕΝΟΛ Α.Ε. που διαχειρίζεται το πρόγραμμα Leader στο ν. Λάρισας και από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΣΠΑ 2014-2020 της Περιφέρειας Θεσσαλίας,  ακολουθεί  η δημοσιοποίηση του διαγωνισμού από τον δικαιούχο του έργου που είναι ο  Δήμος Αγιάς.

«Σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα, την διοίκηση και τους εργαζομένους της ΑΕΝΟΛ και την Διαχειριστική Αρχή του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020, αναβαθμίζουμε την παιδική χαρά στη «Πλατανιά» Βελίκας»  δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Οι τοπικές κοινότητες, οι γειτονιές, ο άνθρωποι  είναι πάντα στον πυρήνα της πολιτικής, του σχεδιασμού και των έργων μας. Ενώνουμε δυνάμεις, δημιουργούμε  σύγχρονους και λειτουργικούς χώρους αναψυχής, βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των οικογενειών με μικρά παιδιά» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Το έργο αφορά στη προμήθεια οργάνων και αστικού εξοπλισμού παιδικής χαράς στη θέση «Πλατανιά» Βελίκας» του Δήμου Αγιάς. Συγκεκριμένα αφορά στην προμήθεια, τοποθέτηση και εγκατάσταση εξοπλισμού παιδικής χαράς, αστικού εξοπλισμού και δαπέδων (επιφάνειες πτώσης και ζώνες όδευσης), φωτιστικά σώματα με τους ιστούς για την διαμόρφωση της παιδικής χαράς στη θέση «Πλατανιά» Βελίκας», η οποία θα εναρμονίζεται πλήρως με τις προδιαγραφές της ισχύουσας νομοθεσίας για την κατασκευή και λειτουργία των παιδικών χαρών των ΟΤΑ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες