Παρασκήνιο

Η ανάρτηση του δημάρχου για τη Λάρισα που βραβεύεται

“Η Λάρισα που βραβεύεται!” τιτλοφορείται ανάρτηση του δημάρχου Λαρισαίων Αποστόλου Καλογιάννη στα social media το πρωί του Σαββάτου.

Αφορμή, οι δύο διακρίσεις που απέσπασε πρόσφατα διεθνώς η Θεσσαλική πρωτεύουσα. Όπως εξηγεί ο κ. Καλογιάννης, “τις προηγούμενες ημέρες η Λάρισα κατέκτησε δύο διεθνείς διακρίσεις: Βραβεύτηκε για το «Πανεπιστήμιο των Πολιτών» της από την Ευρωπαϊκή Ένωση Εκπαίδευσης Ενηλίκων και απέσπασε έπαινο για τις παρεμβάσεις στο πλαίσιο του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών βραβείων CIVITAS) μαζί με το Πόρτο, το Άαχεν και τη Ρώμη.
Οι βραβεύσεις αυτές αποτελούν μια αναγνώριση της σκληρής δουλειάς που κάνουμε όλοι για να αναδείξουμε τη Λάρισα ως κεντρικό πόλο ανάπτυξης. Είναι η περηφάνια μας, για το όραμα, το σχεδιασμό και την υλοποίηση μιας συλλογικής προσπάθειας που κάνει τη Λάρισα καλύτερη. Σύγχρονη, δημιουργική, συνεκτική, ανθρώπινη.

Από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω όσους δούλεψαν και δουλεύουν καθημερινά γι’ αυτή τη Λάρισα. Για τους πολίτες της που δικαιούνται να ζουν σε μια πόλη που μαθαίνει. Σε μια πόλη που γίνεται διαρκώς καλύτερη. Ομορφότερη….”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις