ΛΑΡΙΣΑ

Κέλλας: «Η δημοκρατία νίκησε»

«Επί διακυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά η Χρυσή Αυγή οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη και επί διακυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη επιταχύνθηκαν οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση της δίκης που οδήγησε στην καταδίκη της.»

Τα παραπάνω δήλωσε ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, προσθέτοντας:

«Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν ξεχνούν ότι η Νέα Δημοκρατία ήταν εκείνη που απέκλεισε τη Χρυσή Αυγή από την κρατική χρηματοδότηση και διασφάλισε την πολιτική και κοινωνική περιθωριοποίηση των εκπροσώπων της.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θυμούνται επίσης με ποιους συνέπλευσε η Χρυσή Αυγή σε κοινοβουλευτικές ψηφοφορίες και πλατείες, καθώς και ότι η δίκη της σερνόταν επί 4,5 χρόνια προτού η Νέα Δημοκρατία αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

Η Δημοκρατία νίκησε! Ο ελληνικός λαός και η ελληνική δικαιοσύνη κατέδειξαν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι η Ελλάδα είναι μία βαθύτατα δημοκρατική χώρα, στην οποία δεν χωρούν ο ρατσισμός και η μισαλλοδοξία. Προχωράμε μπροστά, εξαλείφοντας αντιλήψεις που δεν έχουν καμία θέση σε ένα κράτος δικαίου, όπως η Ελλάδα».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες