ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Κάτοικοι έκλεισαν την παλιά εθνική οδό σε μια συμβολική διαμαρτυρία για την εγκατάσταση μεταναστών σε Καστρί Λουτρό και Αμπελάκια (φωτο – βίντεο)

Συμβολική διαμαρτυρία πραγματοποίησαν το βράδυ της Πέμπτης, κλείνοντας για λίγη ώρα την παλιά εθνική οδό (διασταύρωση Μακρυχωρίου) κάτοικοι του δήμου Τεμπών προκειμένου να δηλώσουν την εναντίωσή τους στο φλέγον θέμα της εγκατάστασης μεταναστών σε Καστρί Λουτρό Και Αμπελάκια.

Μάλιστα λίγη ώρα πριν παραβρέθηκαν και στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο που έγινε για το εν λόγω ζήτημα , όπου ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης τόνισε πως προτείνει ο ίδιος και το δημοτικό συμβούλιο να παραιτηθούν εάν και εφόσον μέσα τις επόμενες 48 ημέρες δεν αποχωρήσουν οι μετανάστες από το Καστρί Λουτρό και τα Αμπελάκια.

Να επισημανθεί επίσης πως ο δήμαρχος κ. Γ. Μανώλης πρότεινε να συσταθεί μία επιτροπή η οποία θα επιδιώξει  να συναντηθεί με τον υπουργό. Τέλος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Κ. Κολλάτος διαφώνησε με την προθεσμία των 48 ημερών, τονίζοντας “ή δεχόμαστε ή δεν δεχόμαστε να έρθουν οι μετανάστες…”.

Δείτε βίντεο:

 

Δείτε φωτογραφίες:
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες