ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: Έντονα παράπονα για τη μη λειτουργία της γραμμής 17 του Αστικού – Δυσκολότερη η σύνδεση με το ΠΓΝΛ για μεγάλο μέρος της πόλης

Τη δυσαρέσκεια κατοίκων σε πολλές περιοχές της πόλης έχει προκαλέσει η απόφαση για τη μη λειτουργία της γραμμής 17 του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας που συνέδεε μεγάλο μέρος της πόλης απευθείας με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Η διαδρομή που ακολουθούσε η συγκεκριμένη γραμμή ήταν: Γενικό Νοσοκομείο, Υπεραστικό ΚΤΕΛ, Άγιος Αχίλλειος, Άγιος Χαράλαμπος, Πλατεία Σάλια, ΔΕΥΑΛ, Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου, Πλατεία Φιλιππούπολης, Πλατεία Νεάπολης, Ιατρική Σχολή, ΒΙΟΠΟΛΙΣ, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, Νέο Κοιμητήριο.

Αποτέλεσμα αυτού είναι πως οι κάτοικοι που ζουν εντός των συνοικιών απ’ όπου περνούσε το δρομολόγιο να χρειάζεται πλέον να κάνουν χρήση δύο λεωφορείων για να φτάσουν στο Πανεπιστημιακό, κάτι που αυξάνει το χρόνο της διαδρομής αλλά και το κόστος.

Σε παράπονα που έφτασαν στο onlarissa.gr, τονίζεται πως η γραμμή λειτούργησε για μικρό χρονικό διάστημα, με τη λειτουργία της να αναστέλλεται λόγω του κορωνοϊού.

Παράλληλα αναφέρεται πως το μικρό αυτό χρονικό διάστημα δεν ήταν αρκετό ώστε να γίνει γνωστή η γραμμή ειδικά σε άτομα μεγαλύτερων ηλικιών, που δεν έχουν άμεση σχέση με την τεχνολογία, με αποτέλεσμα να μην περάσει ένα ικανό χρονικό διάστημα ώστε να υπάρξει μια καθαρή εικόνα για την κίνηση της γραμμής.

Κάτοικοι περίμεναν πως θα περιλαμβανόταν στις ανακοινώσεις του ΚΤΕΛ για επαναλειτουργία γραμμών, κάτι που όμως δε συνέβη και τους οδηγεί να πιστεύουν πως η γραμμή δεν θα επαναλειτουργήσει.

Τέλος, ζητούν σε περίπτωση που η γραμμή δεν επαναλειτουργήσει να βρεθεί κάποια εναλλακτική λύση για να μπορούν να εξυπηρετούνται.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες