ΛΑΡΙΣΑ

Δράση της Τ.ΟΜ.Υ. Αμπελοκήπων για τους ωφελούμενους του προγράμματος «Στέγαση και εργασία για τους αστέγους του Δήμου Λαρισαίων»

Η Τ.ΟΜ.Υ Αμπελοκήπων Λάρισας υπό τον συντονισμό της κας Ουρανίας Πινακά και σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Λάρισας (ΔΗ.Κ.Ε.Λ. ) και το δήμο Λαρισαίων πραγματοποίησε την Παρασκευή 25/9/2020 δράση για τους ωφελούμενους του προγράμματος «Στέγαση και εργασία για τους αστέγους στο Δήμο Λαρισαίων» το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού (Ε.Ι.Ε.Α.Δ.).

Οι ενήλικες ωφελούμενοι του συγκεκριμένου προγράμματος ενημερώθηκαν από την παθολόγο της δομής κα Αποστολία-Λεμονιά Σκούρα για την προληπτική ιατρική και την παρακολούθηση χρόνιων νοσημάτων και από τη νοσηλεύτρια της δομής κα Σταυρούλα Πλίτση σχετικά με την υγιεινή διατροφή.

Επίσης πραγματοποιήθηκε εκπαίδευση σχετικά με τον σωστό τρόπο μέτρησης της αρτηριακής πίεσης, του σακχάρου και χορήγησης της ινσουλίνης.

Η διεπιστημονική ομάδα της Τ.ΟΜ.Υ. Αμπελοκήπων ευχαριστεί τους υπεύθυνους της ΔΗ.Κ.Ε.Λ. για την άριστη συνεργασία και επιφυλάσσεται και για άλλες παρεμβάσεις στην τοπική κοινότητα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες