ΛΑΡΙΣΑ

Τέσσερις συλλήψεις διαρρηκτών στη Λάρισα – Επιχείρησαν να “ρημάξουν” σπίτια σε χωριά των δήμων Κιλελέρ και Τεμπών

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. μετά από καταδίωξη έπεσαν χθες το μεσημέρι τέσσερις διαρρήκτες από Τρίκαλα, Τύρναβο και Σοφάδες, οι οποίοι – σύμφωνα με την έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Τεμπών- μόνο χθες διέρρηξαν και αποπειράθηκαν να διαρρήξουν σπίτια σε αρκετά χωριά των Δήμων Κιλελέρ και Τεμπών.

Οι τέσσερις συλληφθέντες Ρομά, ηλικίας 22, 24, 42 και 45 ετών αντίστοιχα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ελευθερίας», διέρρηξαν σπίτια σε Γαλήνη, Ελευθέριο,Οσσα και Συκούριο, κλέβοντας ό,τι τους φαινόταν χρήσιμο,από τσάντες με προσωπικά έγγραφα των ιδιοκτητών μέχρι και… ατμοσίδερο.

Ειδικότερα, χθες το πρωί οι δράστες μετέβησαν με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο σε περιοχές της Λάρισας και διέπραξαν δύο κλοπές και δύο απόπειρες κλοπής οικιών, αφαιρώντας συνολικά μία τσάντα με προσωπικά έγγραφα και τραπεζικά βιβλιάρια και ένα σίδερο ρούχων.

Μετά την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών εντοπίσθηκαν οι δράστες να επιβαίνουν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία σιδερογροθιά και ένα διαρρηκτικό εργαλείο, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς τους.

Επιπρόσθετα, όπως διαπιστώθηκε, ο οδηγός του οχήματος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις