ΛΑΡΙΣΑ

Μήνυμα συμπαράστασης του Π.Τ. Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, προς τους πληγέντες των περιοχών Καρδίτσας και Φαρσάλων

Η ανακοίνωση Π.Τ. Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, αναφέρει τα εξής:

Σύσσωμοι οι οικονομολόγοι  της Θεσσαλίας στέλνουμε μήνυμα συμπαράστασης στους κατοίκους του νομού Καρδίτσας και της Επαρχίας Φαρσάλων και στεκόμαστε δίπλα τους αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Δυστυχώς, έμελλε στην οικονομία αυτών των τοπικών κοινωνιών να δοκιμαστεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά μέσα στον χρόνο μετά το γενικό κλείσιμο των επιχειρήσεων, λόγω του Covid-19.

Η πολιτεία οφείλει για ακόμη μια φορά να ενεργήσει γρήγορα, άμεσα και αποτελεσματικά, ώστε να μπορέσει επιστρέψει η κανονικότητα στην οικονομία των περιοχών αυτών.

Τα μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου έχουν την εμπειρία και τις γνώσεις  για να βοηθήσουν στην οικονομική αναγέννηση των περιοχών αυτών.

Στα πλαίσια της αλληλεγγύης, προς τους συναδέλφους λογιστές των πληγέντων περιοχών, έχει ήδη ζητηθεί παράταση από το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας για όλες τις υποβολές που λήγουν το διάστημα από 19/9 έως 1/12/2020.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες