ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λαρισαίος ψήστης πήγε στο “The Voice” με τη …φωνή του Αντώνη Ρέμου και πέρασε! Δείτε το βίντεο

Είναι Λαρισαοίς, είναι 28 ετών, εργάζεται στην ταβέρνα που διαθέτει η οικογένειά του στη Λάρισα, αλλά κατά καιρούς έχει τραγουδήσει και σε πίστες της πόλης.

Όλα αυτά δεν του αρκούν, ο Νίκος Νταλάκας θέλει να ανοίξει τα φτερά του και να κάνει μεγάλη καριέρα. Το παλεύει με την ταλαντούχα φωνή του και έτσι μετά την περσινή του παρουσία στο τάλεντ σόου του ΑΝΤ1 “Final Four”, φέτος είπε να δοκιμάσει την τύχη του στο πολύ γνωστό και πετυχημένο σόου του ΣΚΑΪ “The Voice“.

Τραγούδησε τα «Δύο ψέματα» και πέρασε στη 2η Blind Audition, αν και θύμισε σε πολλά σημεία την φωνή του Αντώνη Ρέμου, του οποίου και το τραγούδι ερμήνευσε εξάλλου.

Πάντως ο Νίκος, έπεισε τους coaches στο χθεσινό δεύτερο επεισόδιο των Blind Auditions, καθώς από την ερμηνεία του γύρισαν οι τρεις από τους τέσσερις coaches (εκτός της Έλενας Παπαρίζου), τονίζοντας όμως όλοι πόσο πολύ μοιάζει η φωνή του με αυτήν του Ρέμου αλλά και ο τρόπος που ερμηνεύει γενικότερα.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη του είπε ότι έχει πάθει μία ταύτιση με τον Αντώνη Ρέμο, αλλά ο ίδιος σημείωσε ότι προσπάθησε πάρα πολύ να αλλάξει τον τρόπο που τραγουδάει. Η ανατροπή είναι ότι ο Λαρισαίος τραγουδιστής επέλεξε την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, παρότι τα ακούσματά του είναι λαϊκά.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες