ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Eξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας για τα δύο 16χρονα παιδιά του τροχαίου στο Αλκαζάρ που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Δύο 16χρονα παιδιά είχαν συγκλονίσει το πανελλήνιο πριν 15 ημέρες όταν είχαν την ατυχία να τραυματιστούν σοβαρά στο περίεργο τροχαίο στη Λάρισα, όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο τους εκσφενδόνισε στον αέρα και τους πέταξε κάτω από την γέφυρα Αλκαζάρ από 20 μέτρα ύψος.

Οι δύο έφηβοι πάλεψαν με όλη τους την ψυχή και συνοδευόμενοι από τις ευχές και τις προσευχές όλων των Λαρισαίων κατόρθωσαν να ξεπεράσουν τα σοβαρά προβλήματά τους, ειδικά ο νεαρός ο οποίος έφερε πολλαπλά κατάγματα και χρειάστηκαν ώρες στο χειρουργείο για να μπορέσει να αποκατασταθεί σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα.

Αμφότεροι κατάφεραν να λάβουν εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου νοσηλεύτηκαν για πολλές ημέρες. Η νεαρή επέστρεψε λίγο νωρίτερα στο σπίτι της καθώς η κατάστασή της ήταν καλύτερη, ενώ ο  νεαρός σε διάστημα δύο εβδομάδων μόλις κατάφερε επίσης να βελτιώσει την πορεία της υγείας του και πλέον συνεχίζει την αποθεραπεία του σε Κέντρο Αποκατάστασης.

Ο εφιάλτης πέρασε για τα δύο παιδιά που απέφυγαν τα χειρότερα, απλά χρειάζεται χρόνος για να γιατρευτούν εκτός από τα σωματικά τους τραύματα και αυτά της ψυχής τους μετά από αυτή την τεράστια περιπέτεια που πέρασαν εκείνοι και οι οικογένειές τους.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες