ΘΕΣΣΑΛΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Εντοπίστηκε νεκρός ο 62χρονος άνδρας που αγνοούνταν στην Καστανιά Καρδίτσας -Τρία τα θύματα πλέον

Ακόμη ένα θύμα από την κακοκαιρία Ιανός στην Θεσσαλία.

Οι άνδρες της ΕΜΑΚ εντόπισαν σήμερα το πρωί ακόμη ένα νεκρό. Τον 62χρονο που αναζητούσαν στην Καστανιά Καρδίτσας. Εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης κατέρρευσε η σκεπή του σπιτιού του και τον καταπλάκωσε.

Οσον αφορά στους δύο νεκρούς από χθες, πρόκειται για έναν άνδρα κτηνοτρόφο αλβανικής καταγωγής, τον οποίο αναζητούσε ο γιός του από χθες καθώς είχε εξαφανιστεί λόγω της κακοκαιρίας. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός από συνεργεία της Πυροσβεστικής και τον γιό του στην περιοχή πίσω από το νοσοκομείο της Καρδίτσας. Τα ξημερώματα του Σαββάτου είχε γίνει γνωστός ακόμα ένας θάνατος. Η πρώτη νεκρή από τον κυκλώνα στη χώρα μας καταγράφηκε στο χωριό Βασιλί των Φαρσάλων και πρόκειται για μια γυναίκα που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, καθώς δεν κατάφερε να ξεφύγει από τη μανία της φύσης.

Όσον αφορά στη γυναίκα που αγνοείται, πρόκειται για 43χρονη που παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό της από τον Πάμισο ποταμό στο Μουζάκι. Μάλιστα, σήμερα Σάββατο εντοπίστηκε το αυτοκίνητο της. Η Πυροσβεστική υπηρεσία συνεχίζει τις έρευνες για την αγνοούμενη φαρμακοποιό από το Μουζάκι Καρδίτσας η οποία αγνόησε τις υποδείξεις της αστυνομίας και χάθηκε από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου.

Πηγή: iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες