ΛΑΡΙΣΑ

Θέμα ημερών η ανακοίνωση του νέου πολιτικού φορέα από τον Βασίλη Κόκκαλη

Νέο ρόλο εντός του ΣΥΡΙΖΑ αναμένει να αναλάβει σύντομα ο βουλευτής Βασίλης Κόκκαλης, στο πλαίσιο των ζυμώσεων για την επόμενη ημέρα στο κόμμα και την προσπάθεια για τη διεύρυνση προς το κέντρο.

Κατά πληροφορίες, ο Λαρισαίος πρώην υφυπουργός, σε πλήρη συνεννόηση με τον Αλέξη Τσίπρα, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινώσει ένα νέο πολιτικό φορέα, ο οποίος όπως σημειώνουν συνεργάτες του, «ως στόχο έχει να συνδράμει σ’ αυτόν τον μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ και στη διεύρυνση του και όχι να αποτελέσει μία «συνιστώσα βγαλμένη από το παρελθόν».

Οι συνεργάτες του κ. Κόκκαλη συμπληρώνουν επίσης με νόημα ότι «η απόφαση αυτή ελήφθη λαμβάνοντας υπόψη αφενός την πολιτική διαδρομή του Λαρισαίου πολιτικού στα κεντροδεξιά, αλλά και την εντυπωσιακή πορεία που κατέγραψε για πρώτη φορά στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, όπου η απήχησή του στο κοινό του κόμματος ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Οι 14.000 σχεδόν σταυροί προτίμησης και η πρωτιά εξάλλου σε μία εκλογική αναμέτρηση εξαιρετικά δύσκολη για τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν αφήνουν περιθώριο παρερμηνειών».

Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως ο Λαρισαίος δε θα συνεχίσει με τον ίδιο οίστρο να ασκεί τα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα, καθότι για δεύτερη κοινοβουλευτική θητεία, η έτερη βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Άννα Βαγενά, είναι ωσεί παρούσα σε ότι αφορά τον κοινοβουλευτικό έλεγχο…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες