ΛΑΡΙΣΑ

Στον Δήμαρχο Ελασσόνας ο πρ. υπουργός Παύλος Γερουλάνος

Με το Δήμαρχο Ελασσόνας συναντήθηκε στην Ελασσόνα ο πρώην υπουργός Πολιτισμού και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα Είσαι Εσύ» κ. Παύλος Γερουλάνος κατά την επίσκεψή του στο Νομό Λάρισας.

Τον πρώην Υπουργό υποδέχτηκαν στο Δημαρχείο Ελασσόνας ο Δήμαρχος κ. Ν. Γάτσας και οι αντιδήμαρχοι κ. Ιω. Δραγατσίκης, Γ. Κατσιούρας και Ιω. Νάνος.

Ο κ. Γάτσας ενημέρωσε τον πρώην υπουργό για τα θέματα που απασχολούν το Δήμο Ελασσόνας, όπως την ενίσχυση του αγροτικού τομέα, την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της υπαίθρου, την οικονομική κατάσταση των ΟΤΑ και το σχεδιασμό των δράσεων για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο κ. Γερουλάνος εξέφρασε την ευχαρίστησή του για την επίσκεψη στο Δήμο Ελασσόνας και ανέλυσε στο δήμαρχο και τους αντιδημάρχους τις παρεμβάσεις του ίδιου και της παράταξής του στο Δήμο Αθηναίων, εστιάζοντας στην ανάγκη υιοθέτησης πολιτικών ενεργειακής αυτονομίας και δημοκρατικής συμμετοχής.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας ευχαρίστησε τον κ. Γερουλάνο για την επίσκεψη και του προσέφερε ως αναμνηστικά δώρα το έμβλημα του Δήμου και το ιστορικό λεύκωμα για την απελευθέρωση της πόλης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες