ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: Εξοργισμένοι γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί λόγω …έργων (φωτο)

Για λανθασμένο προγραμματισμό στις εργασίες της οδού Ιουστινιανού κάνουν λόγο σε ανακοίνωσή τους γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.

Υποστηρίζουν δε πως ήταν λάθος της δημοτικής αρχής να ξεκινήσει τις εργασίες αυτή την εποχή έξω από το σχολείο για τους λόγους που αναλύουν στην επιστολή-ανακοίνωσή τους η οποία αναφέρει τα εξής:

«Πέρα από το γεγονός ότι η εποχή που επιλέχθηκε να γίνουν οι εργασίες στην Ιουστινιανού ήταν η πλέον ακατάλληλη καθώς τα σχολεία είναι υποχρεωμένα, λόγω covid 19, να λειτουργούν με ανοιχτά παράθυρα και πόρτες, ακούγοντας όλα τα μηχανήματα, οι υπεύθυνοι του έργου αποφασίζουν να κλείσουν το δρόμο, δίνοντας πέρασμα 60cm στις 8 το πρωί. Από το πέρασμα αυτό περνούν περίπου 500 μαθητές με τους γονείς τους που αγωνίζονται να έχουν πρόσβαση στο σχολείο.

Οι εκπαιδευτικοί και η διοίκηση του σχολείου έχουν να παλέψουν και με την καθαριότητα! Μία καθαρίστρια για ένα ολόκληρο δημοτικό σχολείο 17 τμημάτων και ένα νηπιαγωγείο που λειτουργούν μπροστά σε έναν σκαμμένο δρόμο γεμάτο χώμα, αργότερα και λάσπη. Ευτυχώς μας έστειλαν ενίσχυση μια καθαρίστρια τρίωρης απασχόλησης!

Ντροπή!! Γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί του 3ου Δημοτικού Σχολείου και όχι μόνο, είναι εξοργισμένοι με την όλη κατάσταση!!!»

Υπενθυμίζεται ότι από τις 31 Αυγούστου έως τις 26 Νοεμβρίου ισχύουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας των οχημάτων καθ’ όλο το 24ωρο, στο τμήμα της οδού Ιουστινιανού, από Παναγούλη έως 28ης Οκτωβρίου.

Το κείμενο προσυπογράφει: Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες