ΛΑΡΙΣΑ

Η παράταξη Νέα Εποχή ζητάει απαντήσεις από την δημοτική αρχή Αγιάς για τον σάλο με τις μάσκες

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης δήμου Αγιάς «Νέα Εποχή» για το θέμα με την απόφαση  Δημάρχου για την απ’ ευθείας ανάθεση προς αγορά μασκών από τον Δήμο Αγιάς:

Έχει περάσει περίπου ένα 24ωρο  εκκωφαντικής σιωπής του Δημάρχου Αγιάς σχετικά με το κόστος αγοράς των μασκών του Δήμου. Μάσκες σε τιμή χονδρικής προς 6.6€η μία + ΦΠΑ, την περίοδο που άλλοι δήμοι τις προμηθεύονταν με τα μισά ή λιγότερα χρήματα. Μάλιστα αντί να απαντώνται ερωτήματα, γεννιούνται νέα όπως τα παρακάτω:

  1. Με ποια γνώμη/συμβουλή/γνωμάτευση ειδικού ο Δήμαρχος Αγιάς προχώρησε στην απόφαση απ’ ευθείας ανάθεσης σε μια εταιρεία. Κι αυτό, από την στιγμή που όπως έγινε γνωστό, γιατρός εργασίας άλλου Δήμου φέρεται να αποφάνθηκε ότι οι συγκεκριμένες μάσκες της συγκεκριμένης εταιρείας δεν είναι κατάλληλες για αυτόν τον σκοπό.
  2. Που οφείλεται η τόση αδυναμία του Δημάρχου Αγιάς προς την συγκεκριμένη εταιρεία ώστε να της έχει αναθέσει πλήθος απευθείας αναθέσεων (από μάσκες για την πανδημία μέχρι καθαρισμούς αντιπυρικών ζωνών στο καταχείμωνο)  από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής της και σχεδόν από κάθε θέση την οποία κατέχει (Δήμος Αγιάς, Σύνδεσμος Ιαματικών πηγών);   Συνδέει κάτι  τον  Δήμαρχο Αγιάς με τους ιδιοκτήτες της εταιρείας;

Αναμένουμε τις απαντήσεις με ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες