ΛΑΡΙΣΑ

Ν. Γάτσας: «Ευκαιρίες ανάπτυξης για το νομό Λάρισας στα βήματα της ΑΝΚΟ»

Επίσκεψη στην Κοζάνη εκπροσώπων της ΑΕΝΟΛ ΑΕ

Συνάντηση εργασίας στην Κοζάνη είχαν πρόσφατα ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας και ο πρόεδρος της ΑΕΝΟΛ ΑΕ κ. Ελ. Φουρκιώτης με στελέχη της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας ΑΕ (ΑΝΚΟ) στα γραφεία της εταιρείας, όπου συζήτησαν το νέο νομικό πλαίσιο λειτουργίας των αναπτυξιακών οργανισμών και τη μεταφορά τεχνογνωσίας.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο αντιπρόεδρος της ΑΝΚΟ – Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λ. Μαλούτας, ο οποίος καλωσόρισε τους εκπροσώπους της ΑΕΝΟΛ και παρουσίασε τη διαδρομή της ΑΝΚΟ ως αναπτυξιακού συνεργάτη του Δήμου Κοζάνης και των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης της Δυτικής Μακεδονίας.

Την ενημέρωση και παρουσίαση για τις δραστηριότητες της ΑΝΚΟ έκαναν οι διευθυντές Διοίκησης και Οικονομικών κ. Εμ. Πατσιλιάς, Προγραμμάτων Αν. Σιδηρόπουλος και Μελετών κ. Ιω. Γκίνης.

Στην αντιπροσωπεία της ΑΕΝΟΛ συμμετείχαν επίσης ο διευθύνων σύμβουλος κ. Αθ. Γεωργιόπουλος και η διευθύντρια κ. Σ. Μπασδέκη.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας ευχαρίστησε τον κ. Μαλούτα και τους διευθυντές της ΑΝΚΟ για την υποδοχή και την ενημέρωση, ενώ σημείωσε ότι η Αναπτυξιακή Εταιρεία Νομού Λάρισας που έχει την έδρα της στην Ελασσόνα έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία για τη μετατροπή της σε αναπτυξιακό οργανισμό, ευελπιστώντας ότι με τον τρόπο αυτό θα προσφέρει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες ανάπτυξης στο νομό Λάρισας, ακολουθώντας τα βήματα της ΑΝΚΟ, η οποία με εμπειρία 35 ετών είναι η κορυφαία αναπτυξιακή εταιρεία της χώρας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες