ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: Ολοκληρώθηκε η Καλλιάρχου, ξεκινούν τα έργα σε άλλους τρεις δρόμους (φωτό)

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στην συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου – Ακολουθούν έργα στις οδούς Ανδριανού, Λ. Κατσώνη (από 23ης Οκτωβρίου έως Νικηταρά) και Γιαννιτσών

Μετά την ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης και των εργασιών διαγράμμισης των οδών Καλλιάρχου και Γιαννιτσών , εκτελούνται οι εργασίες κατακόρυφης σήμανσης και έως το τέλος της εβδομάδας οι παραπάνω ανακατασκευασμένοι οδοί θα παραδοθούν στην κυκλοφορία.

Από την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 αναμένεται να ξεκινήσει η ανακατασκευή των οδών Αδριανού, Λ. Κατσώνη (23ης Οκτωβρίου-Νικηταρά) και Ζαλοκώστα σύμφωνα με την εγκεκριμένη μελέτη και την μετατροπή τους σε οδούς ήπιας κυκλοφορίας και πεζόδρομο αντίστοιχα.

Για την εκτέλεση των παραπάνω εργασιών θα ισχύουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας των οχημάτων στις οδούς ΑΔΡΙΑΝΟΥ, Λ. ΚΑΤΣΩΝΗ (23ης Οκτωβρίου-Νικηταρά) και ΖΑΛΟΚΩΣΤΑ από την ΤΡΙΤΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 έως και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020 καθ’ όλο το 24ωρο.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών οι κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις