ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Ο Λαρισαίος «πρόεδρος» του DEAL τα πήρε …κι έφυγε (βίντεο)

Συμμετείχε σε δεκάδες επεισόδια του τηλεπαιχνιδιού του Alpha, Deal, με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο και έγινε ο παλαιότερος παίκτης σε αυτό το διάστημα με αποτέλεσμα, κατά παράδοση του παιχνιδιού να λάβει τον …τίτλο τιμής ο “πρόεδρος” του Deal.

Ο Λαρισαίος Γιώργος Καρλιάμπας περίμενε υπομονετικά πάρα πολύ μεγάλο διάστημα να κληρωθεί για να παίξει, από την προηγούμενη ακόμη σεζόν και προ κορωνοϊού και εν τέλει η τύχη του χαμογέλασε, κληρώθηκε και στο χθεσινό επεισόδιο κάθισε στην καρέκλα απέναντι από τον παρουσιαστή Χρήστο Φερεντίνο.

Ο Γιώργος είναι από την Γιάννουλη, ζει και εργάζεται στη Λάρισα και συγκεκριμένα σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων. Είναι 27 ετών και παντρεμένος με δύο υπέροχες κορούλες. Από νωρίς είχε γίνει πολύ αγαπητός από τους συμπαίκτες του με τον ευχάριστο χαρακτήρα του και σε όλους θα λείψει από το παιχνίδι μετά από τόσο καιρό.

Ωστόσο ο Λαρισαίος έκανε αρκετά καλό παιχνίδι και κατόρθωσε να φύγει απ’ αυτό με τις τσέπες γεμάτες και 7.500 ευρώ στο χέρι. Μάλιστα τα έπαιξε όλα για όλα στο τέλος καθώς είχε την επιλογή να σταματήσει παίρνοντας 4.000 τις οποίες ρίσκαρε. Είχε δύο κουτιά να διαχειριστεί, το ένα είχε 10 ευρώ και το άλλο 7.500 (το δικό του), τελικά επέλεξε να …στηρίξει το δικό του κουτί και αποδείχθηκε σοφή επιλογή, καθώς κέρδισε το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 7.500 ευρώ.

Δείτε στο βίντεο το πολύ ενδιαφέρον επεισόδιο με πρωταγωνιστεί τον Λαρισαίο Γιώργο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες