ΛΑΡΙΣΑ

Μείωση τζίρου έως και 60% είδαν οι ιδιοκτήτες εστίασης στη Λάρισα λόγω του μεταμεσονύκτιου «λουκέτου»

Μείωση τζίρου της τάξεως του 20 έως 50-60% είδαν οι ιδιοκτήτες της εστίασης στη Λάρισα, ελέω των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού βάσει των οποίων η εστίαση κλείνει από τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί.

Όπως αναφέρει στο onlarissa.gr ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης ν. Λάρισας κ. Αλέξανδρος Σακελλάρης «τα καταστήματα τηρούν με ευλάβεια τα μέτρα», ξεκαθαρίζοντας πως αν υπάρξουν περιπτώσεις όπου καταστηματάρχες τα παραβούν, αυτό είναι κάτι που ο σύνδεσμος δεν θα επιτρέψει, καθώς όλοι οι επαγγελματίες επιθυμούν να ανοίξουν ξανά τις βραδινές ώρες.

Ο ίδιος εμφανίστηκε αισιόδοξος για μια πιθανή άρση των μέτρων (τα οποία πλέον αξιολογούνται ανά τριήμερο), υπό την προϋπόθεση ότι τα κρούσματα θα παραμείνουν σε χαμηλά επίπεδα και το προσεχές διάστημα στο νομό και δεν υπάρξει κάποιο «ατύχημα».

Ακόμη ανέφερε πως τα καταστήματα εστίασης που πλήττονται περισσότερο είναι τα εστιατόρια και οι ταβέρνες καθώς στην πόλη μας συνηθίζουμε να βγαίνουμε για φαγητό κυρίως τις βραδινές ώρες, με το μέτρο όπως φαίνεται να αποθαρρύνει πλέον μερίδα των πελατών.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες