ΛΑΡΙΣΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τι απαντά ο Σάπκας στις καταγγελίες Καραλαριώτου για το Δημοτικό Ωδείο

Απάντηση στις καταγγελίες της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Λαρισαίων κ. Ρένας Καραλαριώτου, εξέδωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Δημοτικού Ωδείου και αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Πάνος Σάπκας.

Αναλυτικά αναφέρει: «Θα δυσαρεστήσουμε την κ. Καραλαριώτου γιατί φαντάζεται παρανομίες και δόλο εκεί που δεν υπάρχει.

Ένα ανθρώπινο λάθος, που προέκυψε μέσα από φόρτο εργασίας (έναρξη σχολικού έτους μέσω covid-19, εγγραφές σπουδαστών, κατάθεση αιτήσεων της προκήρυξης πλήρωσης θέσεων ΙΔΟΧ και παράλληλα όλη η διοικητική δουλειά που απαιτείται στο ΔΩΛ) είναι η αιτία της απόφασης αυτής.

Η κ. Καραλαριώτου… «εκ παραδρομής» ξέχασε να αναφέρει,  ότι πριν ακόμη «καταγγείλει» το γεγονός, η απόφαση είχε ανακληθεί και ακυρωθεί λίγες ώρες μετά την ανάρτησή της.

Άλλωστε εξηγήθηκε αναλυτικά στο μέλος του ΔΣ που ανήκει στην παράταξη της κατά την επίσκεψη του στη γραμματεία ότι η απόφαση αυτή αφορούσε την κατάθεση αιτήματος,   η οποία γίνεται κάθε χρόνο, για έγκριση πραγματοποίησης προκήρυξης το 2021 της μόνης κενής θέσης του κλάδου των μουσικών που έχει ο ΟΕΥ του ΔΩΛ και όχι πρόσληψης προσωπικού από το παράθυρο. Παρόλα αυτά δεν έχει ληφθεί και δεν χρησιμοποιήθηκε πουθενά αυτή η απόφαση.

Όσο για το πώς διοικούμε το Δήμο η εμπιστοσύνη του κόσμου μας δικαιώνει καθημερινά.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις