ΛΑΡΙΣΑ

Καταγγελία Αποστόλη Φωτιάδη σχετικά με απόφαση του ΔΩΛ

Το μέλος του Δ.Σ του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας για τη Λαϊκή Συσπείρωση κ. Αποστόλης Φωτιάδης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Μέχρι που μπορεί να φτάσει αυτή η «διαφάνεια και η διαύγεια» για να μπορέσει η Δημοτική Αρχή των ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, κ.α.  και η διοίκηση τους στο Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, να παρανομεί και να μαγειρεύει συνθήκες και καταστάσεις;

Δυστυχώς ανακαλύπτω  με μεγάλη μου έκπληξη και δυσφορία από τη σελίδα της diavgeia.gov.gr  πως πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Δ.Σ του ΔΩΛ τη Πέμπτη 29 Ιουλίου 2020 (πληροφοριακά 29 Ιουλίου ήταν Τετάρτη πάντως) όπου υποτίθεται ότι παραβρέθηκα εγώ και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ και πως πήραμε και ομόφωνη απόφαση κιόλας για θέση ΙΔΑΧ.

Καταγγέλλω πως ουδέποτε αποφάσισα, διότι πολύ απλά ουδέποτε ενημερώθηκα, ουδέποτε παραβρέθηκα στη συγκεκριμένη συνεδρίαση και με το συγκεκριμένο ζήτημα στην ημερήσια διάταξη.

Δεν θα επικυρώσουμε ως Λαϊκή Συσπείρωση καμιά απόφαση που πάρθηκε πίσω από κλειστές πόρτες γραφείων και χωρίς κανένα ίχνος στοιχειώδους δημοκρατικής λειτουργίας. Ο εκφυλισμός πλέον στη λειτουργία του Δ.Σ. του ΔΩΛ που με τέτοιες ύποπτες μεθόδους προσπαθεί να εκβιάσει αποφάσεις δεν θα περάσει. Καταγγέλλουμε στο Λαρισαϊκό λαό αυτή την απαράδεκτη από κάθε άποψη λειτουργία. Την ευθύνη έχουν η δημοτική αρχή Καλογιάννη, ο πρόεδρος του ΔΩΛ και όσοι από τα μέλη του Δ.Σ. επικυρώσουν με τη στάση τους τέτοιες πρακτικές. Απαιτούμε εδώ και τώρα να ακυρωθεί η απόφαση της εν λόγου συνεδρίασης ως άκυρη και ως μη γενόμενη και να πάρει θέση η Δημοτική Αρχή.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες