ΛΑΡΙΣΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Απ. Καλογιάννης: «Η εικόνα του Αρχαίου Θεάτρου δε συνάδει με τις πλαστικές καρέκλες και τους λίγους και εκλεκτούς» – Έκκληση στο ΥΠΠΟΑ (βίντεο)

Να δοθεί η τελευταία «μάχη» ώστε να ολοκληρωθεί το έργο

Παρέμβαση λίγο πριν την έναρξη της παράστασης «Τα αγάλματα περιμένουν» στο Α’ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας πραγματοποίησε ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης.

Μάλιστα ο δήμαρχος παραφράζοντας τον τίτλο της παράστασης του Θεσσαλικού Θεάτρου ανέφερε πως τα εδώλια είναι αυτά που περιμένουν, κάνοντας έκκληση στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού να δοθεί η τελευταία «μάχη» ώστε να ολοκληρωθεί αυτό το πολύ σημαντικό έργο για τη Λάρισα.

«Συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις την ευθύνη των οποίων έχει το Υπουργείο Πολιτισμού για να υπενθυμίσουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι αυτό το μνημείο είναι ημιτελές και πρέπει να ολοκληρωθεί. Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουμε με την παρουσία του θεσσαλικού εδώ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καλογιάννης τόνισε πως η εικόνα του Αρχαίου Θεάτρου δε συνάδει με τις πλαστικές καρέκλες και τους λίγους και εκλεκτούς, ενώ πρόσθεσε ότι η πραγματική αρχή για το έργο που περίμεναν εδώ και 50 χρόνια οι Λαρισαίοι, θα γίνει όταν στα εδώλια υπάρχουν χιλιάδες κόσμου.

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του:

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Τζώτζης

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες