ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: Σε καλή και ελεγχόμενη κατάσταση τα 16χρονα παιδιά που τραυματίστηκαν σοβαρά στο τροχαίο του Αλκαζάρ

Αρκετά αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που έρχονται από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας σήμερα Δευτέρα, σε ότι αφορά την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας των δύο 16χρονων παιδιών, του αγοριού και του κοριτσιού που τραυματίστηκαν σοβαρά στο τροχαίο του Αλκαζάρ το Σάββατο το βράδυ, όταν μετά από σύγκρουση αυτοκινήτων, το ένα από αυτά προσέκρουσε πάνω στη γέφυρα την ώρα που τα παιδιά περπατούσαν και τα εκτόξευσε στον αέρα και έπειτα έπεσαν κάτω στην κοίτη του Πηνειού, από ύψος 20 περίπου μέτρων.

Να σημειωθεί ότι συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των Λαρισάιων στην έκκληση που τους έγινε από χθες για να προσφέρουν το αίμα τους στα παιδιά που νοσηλεύονται στο ΠΓΝΛ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, οι νεότερες πληροφορίες σε ότι αφορά την υγεία των δύο παιδιών, αναφέρουν ότι αμφότεροι βρίσκονται σε καλή κατάσταση η οποία είναι ελεγχόμενη.

Υπενθυμίζουμε ότι το 16χρονο αγόρι που τραυματίστηκε πιο σοβαρά έχοντας βαριά κατάγματα, χειρουργήθηκε χθες Κυριακή επί πολλές ώρες σε κνήμη, μηριαίο και βραχιόνιο οστό, ενώ χθες από το πρωί, εξήλθε από το χειρουργείο το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Πλέον νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας υπό την εποπτεία του καθηγητή κ. Μαλίζου και το θετικό είναι ότι δεν χρειάστηκε η εισαγωγή του στην ΜΕΘ.

Αντιστοίχως το 16χρονο κορίτσι νοσηλεύεται στην Χειρουργική Κλινική του ΠΓΝΛ, σε αρκετά καλή κατάσταση και όλα δείχνουν ότι έχει αποφύγει το χειρουργείο. Παρακολουθείται στενά από τον κ. Ζαχαρούλη.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες