ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Λάρισα: Καθαρίζουν τις παραλίες του νομού από σκουπίδια και περνούν ένα σπουδαίο μήνυμα ευαισθητοποίησης (φωτο – βίντεο)

Στον καθαρισμό παραλιών και ρεμάτων στο νομό Λάρισας, τον Όλυμπο και την Πιερία με σκοπό να περάσει το μήνυμα της ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον προχώρησε η ομάδα ”It’s up to you”.

Μιλώντας στον Alpha, στην εκπομπή Alpha Παντού, ο Ωκεανογράφος – Θαλάσσιος Περιβαλλοντολόγος κ. Μιχάλης Δαδαλιάρης, τόνισε πως ο ίδιος καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας ανήκει σε μια νέα γενιά ατόμων και επιστημόνων που παλεύει για μια καλύτερη ποιότητα ζωής και ένα καθαρότερο περιβάλλον.

Όπως περιγράφει, τα σκουπίδια που βρίσκει ο ίδιος και η ομάδα του στις διάφορες παραλίες είναι πολλά, κάτι που για τον ίδιο αποτελεί απόδειξη ανυπαρξίας περιβαλλοντικής συνείδησης.

Πολύ σημαντικό για τον ίδιο είναι για όσους επισκέπτονται ένα μέρος, να αφιερώσουν πέντε λεπτά ώστε να μαζέψουν μερικά σκουπίδια, να το στείλουν στην ομάδα, ώστε να κοινοποιηθεί η δράση και να επηρεάσει όσο το δυνατόν περισσότερους, σε ανάλογες ενέργειες.

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες