ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Κλείνει μετά από σχεδόν σαράντα χρόνια το κατάστημα αθλητικών “Sakorafa” στη Λάρισα

Με μία λιτή ανακοίνωση γεμάτη συναίσθημα, η οικογένεια Σακοράφα ανακοίνωσε στους πελάτες της πως μετά από σαράντα χρόνια, η επιχείρηση ετοιμάζεται να κατεβάσει ρολά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Αγαπημένοι μας πελάτες, μετά από σχεδόν σαράντα χρόνια ο κύκλος με το άνομα «SAKORAFA SRORTSWEAR» κλείνει. Μέσα σε όλα αυτό τα χρόνια δουλέψαμε- παλέψαμε – δημιουργήσαμε – αγαπήσαμε – μεγαλώσαμε εμείς κι εσείς μαζί……(σας έχουμε εξυπηρετήσει και μας έχετε προτιμήσει σχεδόν για τέσσερις γε­νιές)

Πειρασμέ μαζί σάς υπέροχες και μοναδικές στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό και στην καρδιά μας. Δώσαμε όλο μας τον εαυτό και την αγάπη μας πάντα να σας εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κι εσείς από την πλευρά σας μας αγαπήσατε και μας στηρίξατε και χάρη σε εσάς επιβιώναμε και ανθούσαμε όλα αυτά τα χρόνια – χωρίς εσάς αυτό δεν θα ήταν δυνατόν. Σκεφτήκαμε και αναλύσαμε όλες τις πιθανότητες αλλά δυστυχώς οι συνθήκες δεν μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε με την ίδια ποιότητα και αξιοπρέπεια άλλο.

Πακετάρουμε λοιπόν, και ειλικρινά στις αποσκευές μας μαζεύουμε μόνο τα όμορφα, τις καλές στιγμές και την αγάπη σας που όλα αυτά το χρόνια μας δίνατε απλόχερα. Ήταν μια σχέση πέρα από επαγγελματική και πολύ προσωπική.

Από σήμερα και για ένα ακόμη μήνα θα σας περιμένουμε για ένα τελικό BAZAAR στα υπολειόμενα εμπορεύματά μας. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλους κι έναν – έναν προσωπικά, και εφόσον το θέλουμε ποτέ δεν θα χαθούμε!!!

Με βαθιά εκτίμηση και πολλή αγάπη
Η οικογένεια Σακοράφα
Νικηφόρος – Εύη – Χρήστος”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες