ΛΑΡΙΣΑ

Πως θα γίνει η κατάθεση των voucher για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής & η Δ/νση Παιδικών Σταθμών & Εκπαιδευτικών Δράσεων, ενημερώνουν ότι μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής 2020-2021» λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών εξαιτίας του κορονοϊού Covid 19, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των γονέων που τα παιδιά τους θα φιλοξενηθούν στους Δημοτικούς παιδικούς Σταθμούς και για την αποφυγή συνωστισμού η διαδικασία κατάθεσης των voucher από τις ωφελούμενες δικαιούχες μητέρες θα γίνεται τηλεφωνικά.

Για τα παιδιά που ήδη έχουν επιλεχθεί για τη φιλοξενία στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, θα ακολουθήσει τηλεφωνική επικοινωνία από υπαλλήλους της Δ/νσης για την εκτύπωση του voucher και τη σύναψη σύμβασης.

Παράλληλα όσοι δεν είχαν υποβάλλει αίτηση, είναι κάτοχοι voucher και ενδιαφέρονται για φιλοξενία σε Δημοτικό Παιδικό Σταθμό θα απευθύνονται στα παρακάτω τηλέφωνα.

Με γνώμονα τη μέχρι τώρα άψογη συνεργασία μας, είμαστε πεπεισμένοι ότι όλα θα λειτουργήσουν με το σωστό τρόπο, προκειμένου να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις