ΛΑΡΙΣΑ

Χορηγία υγειονομικού εξοπλισμού στην ΕΟΔΥΑ

Η εταιρεία ΝΕΣΥΘΕΡΜ, έπειτα από τη συνεργασία σε επίπεδο εκπαίδευσης του προσωπικού της από την ΕΟΔΥΑ, αποφάσισε στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Ανταποδοτικότητας, να χορηγήσει απαραίτητο Υγειονομικό – Διασωστικό εξοπλισμό και υλικά στην ΕΟΔΥΑ.

Η Δωρεά – χορηγία του συγκεκριμένου ειδικού εξοπλισμού & υλικών από τη ΝΕΣΥΘΕΡΜ, είναι εξέχουσας σημασίας για την αποτελεσματικότερη δράση αλλά και την επιχειρησιακή ετοιμότητα των Εθελοντών της ΕΟΔΥΑ, για την αντιμετώπιση καταστάσεων που απειλούν την κοινωνία και την ανθρώπινη Ζωή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΔΥΑ, ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση της ΝΕΣΥΘΕΡΜ και ειδικότερα το Γενικό Διευθυντή κ. Γεώργιο Φωτιάδη για την άμεση ανταπόκριση και εξασφάλιση ειδικού εξοπλισμού για τις ανάγκες της ΕΟΔΥΑ. Δηλώνει ότι αποδέχεται τη Δωρεά – Χορηγία και εγγυάται ότι θα αξιοποιηθεί στο μέγιστο, για τις αναφερόμενες Εθελοντικές δράσεις της ΕΟΔΥΑ, με στόχο  να είναι πάντα ¨Δίπλα στον Άνθρωπο, δίπλα στην Κοινωνία¨.

Η ΕΟΔΥΑ είναι Εθελοντική ομάδα και βασίζεται στην υποστήριξη της Κοινωνίας, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο τα απαραίτητα υλικά και εξοπλισμό, για την αποτελεσματική, απρόσκοπτη λειτουργία και προσφορά της. Απευθύνουμε έκκληση σε όλους όσοι μπορούν να συνδράμουν για την εξασφάλιση αντίστοιχου εξοπλισμού, να επικοινωνήσουν με το 6971.64.16.64 και το info@eodia.grώστε να ενημερωθούν για τις άμεσες ανάγκες και προτεραιότητες μας.

Η ΕΟΔΥΑ συνεχίζει και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, να υποστηρίζει δράσεις εκτίμησης και αντιμετώπισης κινδύνων που απειλούν την Κοινωνία, καθώς και υποστήριξη – παροχή υγειονομικών υπηρεσιών σε διάφορες εκδηλώσεις (υπό προϋποθέσεις).

Η ΕΟΔΥΑ έχει ενταχθεί στο Μητρώο Εθελοντικών Οργανώσεων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με αριθμό Μητρώου: 28/2019 (αρ. πρ.: 7877/02.12.2019) και στο σχεδιασμό Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κιλελέρ με την απόφαση 75/2020 (αρ. πρ.: 7252/04.05.2020).

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες