ΛΑΡΙΣΑ

Τα βρήκαν: Συνάντηση Αγοραστού-Παπαστεργίου για όλα…

Γυρίζουν σελίδα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και ο δήμαρχος Τρικκαίων.

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr οι δυο άντρες συναντήθηκαν στην έδρα της Περιφέρειας στη Λάρισα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και συζήτησαν για όλα. Δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις για μικροπαρεξηγήσεις που προκλήθηκαν τους προηγούμενους μήνες και έθεσαν επί τάπητος αναπτυξιακά ζητήματα που αφορούν τα Τρίκαλα και τη Θεσσαλία.

Στο επίκεντρο της συνάντησης του Κώστα Αγοραστού με τον Δημήτρη Παπαστεργίου τέθηκε αρχικά η διαχείριση της κρίσης του κορωνοϊού μέσα από τη στενή συνεργασία Περιφέρειας Θεσσαλίας και Δήμου Τρικκαίων. Συμφωνήθηκε η ανάληψη κοινών δράσεων αν και όπου κριθεί απαραίτητο.

Μεγάλο μέρος της συζήτησης αφιερώθηκε στον προγραμματισμό και στην προώθηση των έργων που τρέχει ο Δήμος Τρικκαίων με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, τα Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης που θα αλλάξουν την εικόνα της πόλης, την ανέγερση νέων σχολικών μονάδων, μικρά και μεγάλα έργα σε χωριά και στην περιφέρεια του Δήμου.

«Είναι δεδομένο το ενδιαφέρον της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την πόλη και ολόκληρο το Νομό Τρικάλων» λέει ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός «είμαστε εδώ σταθερά για να στηρίξουμε κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια, κάθε έργο, μικρό ή μεγάλο, που θα βελτιώσει τη λειτουργία των πόλεων και θα δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες για τους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες. Στο Δήμο Τρικκαίων τρέχουμε έργα εκατομμυρίων και γι’ αυτά συζητάμε με τον δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου. Τα Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης για παράδειγμα, τα οποία χρηματοδοτεί η Περιφέρεια θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα της πόλης των Τρικάλων μέσα στα επόμενα χρόνια. Ο εκσυγχρονισμός του περιφερειακού δρόμου στο κολυμβητήριο θα ανακουφίσει το κέντρο από το κυκλοφοριακό, τα νέα σχολεία θα δημιουργήσουν καλύτερες προϋποθέσεις για τη φοίτηση των παιδιών κ.α.».

Πηγή: trikalavoice.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες