ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Πρώτο βράδυ απαγόρευσης: Βουβή πόλη η Λάρισα μετά τα μεσάνυχτα, ενώ μέχρι εκείνη την ώρα έσφυζε από ζωή – Δείτε φωτορεπορτάζ

Πρώτη ημέρα απαγόρευσης με τα καταστήματα εστίασης κλειστά στη Λάρισα μετά τα μεσάνυχτα και με τους καταστηματάρχες να τηρούν με ευλάβεια τα νέα μέτρα της κυβέρνησης ενάντια στην διασπορά του κορωνοϊού, όπως και οι ίδιοι οι πολίτες.

Και ενώ μέχρι λίγο πριν τα μεσάνυχτα όλες οι καφετέριες, τα μπαρ και οι ταβέρνες ήταν γεμάτες το βράδυ της Τρίτης, λίγο πριν τις 12 το βράδυ άδειασαν τα πάντα μέσα σε λίγα λεπτά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα καταστήματα εστίασης ζητούσαν από τους πελάτες να πληρώσουν στις 11.45μ.μ., έτσι ώστε να αρχίσουν να αποχωρούν από τα μαγαζιά και να έχουν τον χρόνο οι υπεύθυνοι να κλείσουν τα καταστήματα στις 12 ακριβώς. Όπως και έγινε αυτή την πρώτη βραδιά της απαγόρευσης.

Την ίδια ώρα άδειασαν και τα παρκινγκ στον λόφο του Φρουρίου που μέχρι τα μεσάνυχτα έσφυζε από ζωή και ξαφνικά κατέβηκαν τα ρολά παντού.

Άδειασε μέχρι και η πλατεία Λαμπρούλη, το γνωστό στέκι των νέων, ενώ η ίδια εικόνα παρατηρήθηκε και στο κηποθέατρο Αλκαζάρ, αλλά και στο κέντρο της Λάρισας.

Ωστόσο, επαγγελματίες που διατηρούν μπαρ στον λόφο του Φρουρίου, τόνισαν στο onlarissa.gr πως τα συγκεκριμένα μέτρα αποτελούν καταστροφή για τον κλάδο, καθώς έχουν μείωση 60%, σημειώνοντας ότι έχουν αναγκαστεί να διατηρήσουν μόλις το 1/3 του προσωπικού τους, λόγω της νέας κατάστασης.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις
Ετικέτες